HE

TELEFONDÖD, FÖRKYLNING & SÖNDAGSMYS

Skrivet av Emelie Svenlin 07.10.2018 | 1 Kommentarer

Nu är denna vecka slut, och i morgon börjar en ny. Jag har precis sagt hejdå till bästa Ida, som hållit mig sällskap denna söndagkväll. Vi diskuterade en massa som vanligt, pratade strunt och hade en mysig kväll. Vi var också ute en sväng på photoshoot, något som alltid lönar sig med Ida. Hon är verkligen duktig på foto, har öga för vackra ting. Vi fick en hel del bra bilder, så i morgon ska jag fixa med ny header och sånt hit till bloggen. Wiie <3

UnknownVerkligen magiskt ljus ikväll, och hur duktig är inte Ida?

Jag är fortfarande sjuk, har om möjligt blivit ännu mer förkyld. Det tycks vara en envis förkylning som är i farten just nu, jag har hostat ett bra tag liksom. Har dessutom haft fruktansvärda magsmärtor i två dagar nu, något jag helst velat skippa. Kanske det ger sig tills i morgon. Kan ju i alla fall hoppas!

Gårdagen bestod för min del av jobb i några timmar, och sedan spenderade jag resten av dagen liggande i sängen framför datorn. Kollade serier så gott som hela kvällen, orkade verkligen inte med mer än så. Effektiv människa. Ja, just det! Min telefon gav upp i fredags på kvällen också. Det blev en hel massa krångel med den, och i ett skede verkade allt vara försvunnet? Efter 2 timmar på service fick jag tillbaka den, fullt fungerande. En hel del bilder försvann dock, och alla konversationer samt annan data som fanns på telefonen innan, men det mesta fanns i alla fall i iCloud. Sommarens alla bilder är dock borta med vinden, och det suger ju... Jaja, sånt händer! Man märker i alla fall hur beroende man är av sin telefon när man inte har den? Sjukt ju? 

Nu ska jag prata med Elin i telefon en stund, medan jag påbörjar redigeringen av bilderna från idag. Ska bli riktigt mysigt. Sen tror jag jag ska kolla ett serieavsnitt innan jag kryper till kojs. Imorgon ska jag fokusera på att bli frisk, jobba med bloggen, samt träffa Ida en sväng innan hon drar ner till Helsingfors igen. Har inget jobb i morgon, vilket passar rätt så bra med tanke på min förkylning. Det blir en lugn måndag, med andra ord. Ha en fin start på nya veckan!

Bloggen11

Kommentarer

  • Mikaela 09/10/2018 3:32pm (2 år sen)

    första bilden i inlägget e ju helt sjukt fin! träden där bakom sir ju ut som guld! o du e jättefin såklart :)

    • Emelie Svenlin 09/10/2018 6:13pm (2 år sen)

      Alltså tusen tack, blir superglad <3!

Skriv en kommentar