HE

THUMBS UP THURSDAY

Skrivet av Emelie Svenlin 01.11.2018 | 0 Kommentarer

Klockan 9.00 kickade jag igång denna torsdag med slöjd på lågstadiet. Jag har vikarierat som skolgångsbiträde där i tre dagar denna vecka, så har fått vara med på massa timmar med elever från åk 1 till 6. Idag var det två timmar slöjd, matte med treorna och finska med åk 6. Slutade redan klockan ett, så då körde jag hem, åt mellanmål och åkte sedan med pappa till kyrkan med ett taveljobb vi gjort. Pappa stod för ramen och såna ting, medan jag stod för det "konstnärliga", så att säga. Klockan tre fortsatte jag dagen med att vara redskapsjumppatränare åt några gymnaster som ska tävla nu på lördag. Vi finslipade serierna, fixade koreografi och fixade alla smådetaljer. Hade riktigt kul tillsammans med gymnasterna!! 

Nu har jag precis ätit middag, och sitter i rummet och lyssnar på musik medan jag skriver. Snart ska jag börja packa, för i morgon bär det av på läger till Vuokatti. Det blir ett kort veckoslutsläger, första passen på snö för min del!! Wiiiie <3!! Vi startar 06.25, så nån sovmorgon blir det inte. Jaja, hinner bra med två skidpass då, så det blir nog bra så. 
IMG 2

Ikväll borde jag ännu hinna få lite ordning på röran i mitt rum, packa allt klart (det är inget man vill göra 06.00 på morgonen i morgon, så att säga), tvätta, duscha och ha lite spa. Sedan har jag tänkt kolla gårdagens avsnitt av Sthlm Rekviem, då jag inte hann se det igår. Serietips om man gillar krim!

Gårdagen bestod av lågstadiejobb mellan nio och ett, rullskidträning med ett längre maxdrag tillsammans med pappa, samt kusintjejträff i Jakobstad. Rullskidträningen gick sjukt tungt, skidorna sög bokstavligen fast i den våta asfalten, och vi hade motvind hela vägen under draget på fem kilometer. Bra träning ändå, men väldigt kämpigt mentalt. Kusintjejträffen var supermysig, verkligen kul att umgås och skratta massa, haha. Dagen avslutade jag med att umgås med Fanny och Elin över telefon, mysigt det också <3

Okej, dags att ta tag i saker! I morgon kommer sista delen av svaren på frågestunden upp här på bloggen också, missa inte det! Då handlar det mest om idrotten och allt kring det. Ha en fin torsdagskväll, kram på er

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar