HE

tillbaka i OSLO !!!!

Skrivet av Emelie Svenlin 13.09.2018 | 0 Kommentarer

Att vakna upp i Oslo hörni. Det är nånting med det. Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet i lägenheten (<3!!!!) och lyssnar på en podd medan jag bloggar. Solen skiner in genom fönstret och värmer hela rummet och spårvagnar hörs utanför på gatan. Helt underbart. Blir glad i hela mig. 

D436B44E 5C77 4AA0 BCEA F86D88E04082

Hittills idag har jag bara ätit frukost med Fanny innan hon drog till skolan, kollat ett serieavsnitt och packat upp och städat lite. Nu håller det snart på att bli lunchdags, så jag ska fixa lite svamppasta till mig, sätta mig i soffan och kolla ett serieavsnitt till. Innan det ska jag dock skicka ett mail, rensa telefonen (har noll lagringsplats kvar för tillfället) och diska. Åh, har det så bra här. 

257D3454 AEEC 415B A004 9DE2B759193C

Igår precis innan jag skulle boarda på Helsingfors flygplats fick jag ögonmigrän, och kunde knappt läsa vad som stod på biljetten. Jag tog mig i alla fall in i planet, och blundade sedan hela resan ända tills vi landade. DÅ slog huvudvärken till. Alltså fy, helt horribelt. Jag köpte i alla fall en kaffe på flygplatsen, som jag drack medan jag väntade på mitt bagage, och efter det började det allra värsta släppa. Med värkmedicin och vatten redde det upp sig, så det är ju skönt. Timingen var ju fin såklart. Men jaja. Dessutom krånglade RuterBillett-appen, så jag fick ingen biljett, och pengar drogs ändå från kontot. Typiskt. Stod vid t-banan och höll på att tappa det med ögonmigrän och biljettkrångel och trötthet och allt. Heja. Men ja, jag köpte sedan en enkelbiljett och tog mig till Gaustad där jag mötte upp FANNY. BÄSTA STUNDEN. Blev bemött med en bamsekram, och blev bara så sjukt glad!!! <3<3

6C6133F1 850E 40CD 9538 332C36904033

Nu ska jag lyssna på ett poddavsnitt av Spöktimmen, bli rädd och fixa lite här. Sen blir det lunch, och efter det borde Fanny komma tillbaks. Då drar vi på rullskidlänk innan kvällens festligheter. Hihi. Ha en bra torsdag!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar