HE

TORSDAGSFLUMMIGHET

Skrivet av Emelie Svenlin 09.11.2017 | 0 Kommentarer

Hur skönt är det inte att bara stänga in sig i sin egen värld med musiken och inget annat? Jag älskar verkligen att bara sätta mig vid fönstret med bra musik i öronen och titta ut på människorna på gatan. Låter sjukt klyschigt och kanske rentav creepy, men att bara sitta och se och iaktta människor är faktiskt rätt intressant. Nu är det dock becksvart ute, och det enda man ser om man kollar ut genom fönstret är ljuset från lägenheterna mittemot. Det känns också rätt bra egentligen. 

IMG 8934

Just nu spelas min favoritlåt i öronen, nämligen Kygos låt Permanent. Den låten får jag ett lyckorus av, jag blir så glad i hela mig, typ. Det blir jag dock av nästan alla av Kygos låtar. Så härliga ju. 

Annat jag tänkt på idag är att jag nog gillar att träna hårt. "No shit??", haha. Ja visst, men det är väl inte så självklart. Jag menar, att träna hårt och pressa kroppen är jobbigt, både fysiskt och psykiskt. Ibland ifrågasätter jag vad jag egentligen håller på med, liksom. Vilken idiot kör helt frivilligt slut på sig själv, flera gånger om? Rimligt, liksom? Men det finns liksom inget som slår känslan efter en tuff och lyckad intervallträning. Utmattad kropp, rosiga kinder och flödande endorfiner. En oslagbar kombination, helt enkelt. Utan denna känsla hade jag nog inte känt mig riktigt hel. Dagens träning kändes faktiskt bra. Jag tyckte tekniken satt, och kroppen kändes nästintill pigg. Den känslan ska jag ta med mig, och hoppas på att få uppleva också i skidspåret i vinter. På tal om det, så ringde en journalist mig idag då jag var på gymmet. Han ställde frågor om den kommande vintern, vistelsen här i Oslo och såna saker. Jag började längta något otroligt efter snö och att få skida då jag tänkte tillbaka på förra vintern. Snart så!!

Lite flummigt inlägg blev det idag, men sånt är livet. Jag är rätt flummig egentligen, haha. Nu ska jag äta lite kvällsmål och sen är det sovdags. I morgon börjar vi dagen på Holmenkollen igen, så då ska vi vara pigga och fräscha och redo för träning. Ha det bra!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar