HE

TORSDAGSTANKAR

Skrivet av Emelie Svenlin 04.04.2019 | 0 Kommentarer

Redan torsdag, hörni. Blogginlägget jag skrev om skidsäsongen försvann i samband med den nya Sevendays-sajten, men sånt är livet. Inte det viktigaste jag skrivit liksom. Jag skrev det mest för min egen skull, fick uttryck för mina känslor och frustration. Bra så. 

Senast jag bloggade (bortsett från inlägget som raderats då) var i måndags då jag satt på tåget ner mot Helsingfors. Den dagen gick åt till resan i stort sett, och väl hemma i lägenheten orkade jag inte mycket annat än ligga i sängen. Jag veckohandlade i alla fall, och tvättade, samt packade upp, men mer än så fick jag inte gjort den dagen. 
Tisdag och onsdag har bestått av föreläsning, kurs, kollokviemöte, träning, plugg och kompishäng. Tisdagkvällen spenderade jag med Elin. Vi hade spa, åt choklad och diskuterade livet. En prima tisdagkväll i min värld. 

48E0FFEC DA07 4360 8AEA 3C2F3FA8A332

Idag började jag dagen med att plugga lite på morgonen efter frukost, innan jag gick till gymmet. Där körde jag ett tufft benpass, och sprang sedan en halvtimme på löpmattan, innan jag traskade hemåt under strålande sol <3

85FA8D4B 981B 42A3 9052 485359F1D8D66D5C827E 3D79 4FBD A644 36AFFFA201BAVaknade alltså upp till detta idag. ÄLSKAR VÅREN, har jag nämnt det nångång?

Efter lunchen drog jag till skolan, där jag sedan satt på läsesalen fram till fyra. Mellan fyra och sex hade vi kurs i erstatningsrett, och efter det promenerade jag hemåt. Tog en sväng genom St. Hanshaugen-parken också, bara för att. Åh, så fint det var. Solen sken, massa folk hade picknick, och det var bara sån underbar stämning i luften. Vår. 

76E12D80 EDEC 479D B325 E7E5B566C1C0

Ikväll skulle jag egentligen jobba på inlämningsuppgiften i erstatningsrett som har deadline i morgon, men har i stället spenderat kvällen med att kolla serier och latat mig. Hehe. Bra där. Jaja, inget att göra åt saken, min hjärna och kropp är trötta idag tydligen. 

I morgon tänkte jag dra till skolan redan till åtta. Ska skriva på inlämningen, och sedan har vi obligatoriskt seminar i exphil från tio till tolv också. Efter filosofitimmarna ska jag sätta mig i biblioteket och bara skriva tills jag är klar med uppgiften. Får hoppas jag har flyt, då ska det nog gå bra. Måste ändå bli klar på någorlunda kort tid, då jag ska iväg på grupptimme till gymmet klockan fyra. Basisball Raw, en timme tuff konditionsträning varvat med styrka, står på programmet. Skitjobbigt och fruktansvärt svettigt pass, men känslan efter är SÅ BRA. Värt. 
Kvällen ska spenderas tillsammans med friends. Vi ska fixa middag här hos mig, och mer än så har vi inte planerat ännu. Blir säkert supermysigt <3

IMG 5782 Facetune 04 04 2019 18 52 06

Jag är ju fortfarande ensam i läggan, då Fanny är hemma i Kronoby. Det känns lite konstigt, det måste jag ändå säga. Det är ju mysigt att bo tillsammans med någon, det tycker jag. Alltid nån att äta middag med, till exempel. Sjukt tråkigt att äta ensam ju. Har också behov av att diskutera massa saker också, och när jag inte har någon här nu blir det så tomt. Fanny, komsi <33

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar