HE

UPPDATERING

Skrivet av Emelie Svenlin 20.02.2017 | 1 Kommentarer

Nu när bloggen stått tom hela förra veckan, så tänkte jag berätta lite om vad jag sysslat med de dagar jag inte bloggat. 

Dagarna innan penkkis, alltså måndag till onsdag, var sjukt stressiga och vi hade otroligt mycket att göra. Hann varken läsa på studenten eller blogga, vilket borde vara ett tydligt tecken på att jag hade mer än fullt upp.

Efter skolan på tisdag, då det också var Alla hjärtans dag, åkte jag iväg till Vasa med hela tjejgänget för att fixa det sista inför torsdagen. Vi spurtade mellan tiotals butiker på mindre än två timmar och hann fixa allt innan vi helt utmattade fick sätta oss ner i de bekväma stolarna i biosalongen framför Fifty shades darker. Skönt att få koppla bort allt och bara leva sig in i filmen mitt i all stress!

Hela onsdagen i skolan gick åt till förberedelser och finslipningar, och sen när skoldagen var slut hoppade jag i bilen och körde iväg mot Vasa igen en gång. Den gången fick jag slappna av i en fåtölj i frisörsalongen HairCompany. Mitt hår fick en supersnygg ny färg, kall blond, och jag gick därifrån tre timmar senare helt otroligt nöjd. Dansade liksom ut genom dörren och kände mig såååå snygg, haha. Har verkligen inte gillat frissabesök förut, men detta fick mig att helt ändra uppfattning om sånt! Min frisör var så trevlig och söt också! Kvällen gick åt till mera förberedelser och sen lite vattenkrig på internatet enligt tradition. 

FullSizeRender 22Omotiverad tredje bild här, men kände att den var ett måste då den togs på sista mattelektionen då dessa tre killar helt casually bestämde sig för att leka sköldpaddor. Only in Vörå. 

Torsdagen har ni läst om, och på fredagen sov jag länge, och åkte sen på en skidtur i solskenet med skidtjejerna. Vädret var helt perfekt och livet var allmänt najs. På kvällen åt vi först godaste pizzan på Tesses café och sen spelade vi Alias och åt chips på internatet. Lajvet.

FullSizeRender 21

Lördagen började vi med en perfekt brunch här på internatet, 10 tjejer och massa godsaker, hur perfekt? Sen bar det av hemåt för min del. Resten av den dagen bestod av skidträning och filmning av teknik med familjen i Larsmo, och sen lite sällskapsspel med Valtteri, Antta, Hannes och Alva.
I söndags var jag och Antta på en skidtur i Nedervetil och efter det kollade vi Alvas match i Kokkola med resten av familjen + Valtteri och Hannes, packade och styrde kosan mot Vörå igen. 

DSC00198

Idag har varit en superlugn dag för min del då jag ju inte har nån skola och ändå bor här på internatet. Jag har läst biologi flera timmar, gjort en träning tillsammans med Antta, ätit och pluggat lite till. Nu ska jag och Valtteri kolla ett avsnitt av Breaking Bad, och sen är det sovdags. I morgon börjar dagen med morgonträning på skidor klockan åtta. Ha det bra!

Bloggen10

Kommentarer

  • Danielas Dagbok 22/02/2017 9:13pm (4 år sen)

    håret ser SÅ snyggt ut!!!

    • Emelie Svenlin 24/02/2017 10:46am (4 år sen)

      Åh, TUSEN TACK! Din kommentar gjorde helt klart min dag!

Skriv en kommentar