veckans blogglista: ORDNING OCH REDA

torsdag 12 oktober 2017 - 16:28 | 0 Kommentarer

Här kommer veckans blogglista, som handlar om ordning och reda, städning och såna grejer. Det här med att städa är inte helt min grej, och det lär ni förstå snart. 

Så är min garderob organiserad: just nu är den inte organiserad alls. Jag och Elin delar garderobutrymme, så det är rätt blandat där inne. Annars brukar jag ha en hylla med byxor, en med tröjor och så vidare. Nån gång har jag ordnat efter färg på kläderna också, men det funkade inte alltför bra sedan i praktiken, haha. 

Mitt kylskåp är organiserat på detta sätt: mat överallt, all over the place. 

Så strukturerar jag upp min dag: Jag gör väldigt ofta listor på saker jag vill få gjort eller behöver hinna med. De listorna har jag oftast på min telefon, men ibland skriver jag ned punkterna på papper också. Jag är verkligen en riktig listmaja. Sedan bara för att jag skrivit upp nånting är det inte alls säkert att den saken blir gjord. Allt som oftast står samma sak på listan i flera dagar innan jag tar tag i det påriktigt.

Så här ser det ut i mitt badrumsskåp: för tillfället delar jag ju badrumsskåp med två andra, så det är rätt kaotiskt där inne. I alla fall på min hylla, hehe. Dessutom är vårt badrumsskåp extremt litet.

När jag planerar en fest: då ska det vara listor i mängd och massor, det är ett som är säkert. Listmajan kryper fram igen. 

Jag städar mitt hem: rätt sällan, men då jag städar så städar jag ordentligt. Då ska allt vara skinande rent efteråt, liksom perfekt. Jag städar inte ofta, men då det händer görs det bra. 

Så är min dator organiserad: min dator är verkligen inte organiserad alls. Mitt skrivbord på datorn är helt kaotiskt med massa bilder över hela skärmen. Mamma gråter inombords varje gång hon ser det, hehe. Jaja, sån är jag. 

DSC 0690

Just nu ser det waaaaaay värre ut än såhär på skrivbordet på datorn för min del. Ni vill inte veta. 

Så här mår jag om det är stökigt runt mig: Jag mår rätt bra faktiskt. Visst, ibland kan det småirritera mig att det ligger saker precis överallt i lägenheten, men det är inte som att det påverkar mig alltför mycket. Jag trivs i kaos egentligen. Det är lite sån jag är. Kaos. 

Nu kanske ni fattar att det här med ordning och reda inte riktigt är min grej och att mitt liv finns i mina listor. Fyll gärna i Sevendays lista du med, ser fram emot att läsa era listor! <3

Bloggen10

Kategorier:

Allmänt Oslo

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar