HE

VECKANS LISTA: bilder och fotografi

Skrivet av Emelie Svenlin 10.02.2018 | 0 Kommentarer

Denna veckas blogglista på Sevendays handlar om fotografering och bilder, något jag gillar supermycket! Kände att denna lista får jag bara inte missa! Here we go. 

Jag fotar med: min Nikon systemkamera, min Sony A5000 och med min telefon. 

Min bästa redigeringsapp/program: på telefonen redigerar jag alltid mina bilder på VSCO cam!

Det senaste fotot jag tog: denna selfie igår efter sprinten. Vi var så fruktansvärt trötta, ja ni ser ju våra ögon, haha. Heeeeelt slut. 

IMG 9999

Ett foto som får mig på bra humör: helt klart denna bild av mig och Fanny från studenten, allt är så äkta på den här bilden <3 (foto: Emma Storvall)

IMG 0001

Jag fotograferar helst detta: porträtt av människor!! Älskar att fotografera fina porträttbilder i vintermiljö, till exempel. Sen gillar jag att fotografera mat också. 

En bild som väcker minnen: alla bilder från studenten och penkkis väcker så sjukt fina minnen!! Åh, bästa <3 Sen alla bilder från Oslo med Fanny och Elin också!!

FMF2441IMG 6658IMG 6681

Så här ser mitt bildflöde på telefon ut: IMG 9998Här ser ni då vad man ser då man öppnar mina bilder på telefonen. Kaos, här finns allt från screenshots till selfies. Varsågoda. Inget #inspofeed här inte, haha.

En bild som jag bjuder på: jag och Elin. Så som vi allra oftast ser ut. Oredigerat och allt. Alltså, hahaha, jag orkar inte. 

DSC01383

Mitt bästa fototips: Att öva. Fotografera ofta och många bilder, då blir man bättre till slut. Övning ger färdighet, så är det med allt!

IMG 8151

Det var allt jag hade att säga denna gång. Inget superfint inlägg, men desto mer äkta. Nu ska jag äta frukost och fortsätta kolla OS. Ha en bra dag!

Bloggen6

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar