HE

VECKANS LISTA: Nyårslistan

Skrivet av Emelie Svenlin 27.12.2017 | 1 Kommentarer

Nu närmar sig det nya året med stormsteg, så jag känner att Sevendays nyårslista kommer väldigt lägligt! Här är mina svar på veckans blogglista. 

Mitt 2017 har varit: som en berg-och-dalbana. Upp och ner och hit och dit. På ALLA plan. Ett ganska jobbigt och tufft år, men som också kommit med en massa bra! Svårt att beskriva, men berg-och-dalbana är rätt bra beskrivning ändå, känner jag. 

Tre saker jag lyckades med: Studenten, hösten 2017 och att skida mig till FM-guld. 

Ett datum jag kommer att minnas: Det är nog studenten, alltså tredje juni. UNDERBAR DAG. Sen kommer jag nog också minnas dagen vi reste till Oslo. 

IMG 6662

Det här gjorde jag, som jag aldrig gjort förut: åkte till Oslo för att bo där i några månader, tog studenten och gick ut gymnasiet, minskade min köttkonsumtion tills jag slutligen nästan kan klassa mig som vegetarian, gjorde livets resa till Magaluf med mina bästa gurls. 

Länder jag besökte 2017: Norge x2, Sverige och en sjukt kul resa till Magaluf på Mallorca, samt en dag i London :-)

IMG 6049

De bästa sångerna från det gångna året: Zara Larssons album, Perfect av Ed Sheeran, Hov1:s och Norlie & KKV:s nya låtar och säkert en hel hög till som jag glömt att nämna.

Jag firar nyår så här: i Nykarleby med bästa gänget! <3

Jag har/har inte nyårslöften: Nej, jag har inga nyårslöften, det brukar liksom inte funka för mig. Alla ba unika tjejeeeeen. Men näe, jag har inga nyårslöften. 

Det här är mina förväntningar för 2018: att detta ska bli ett lugnare år på nåt sätt. Emotionellt och så. Att jag ska vara lycklig, börja studera, samt hitta min plats lite. Förhoppningsvis flytta tillbaka till Oslo också och göra mig hemma där. 

Det här vill jag säga till mig själv, inför det nya året: Ta vara på det du har, och ta inget och ingen för givet! Man vet aldrig vad som händer i morgon. 

 

Årsresumé kommer upp på bloggis också detta år, så där kommer ni kunna läsa och se mer av året som gått.

Bloggen10

Kommentarer

  • Sofia 28/12/2017 12:27pm (3 år sen)

    Hej! Varför har du blivit vegetarian? :) Och hur fungerar det med idrottandet? :) Sa du inte tidigare i höst att det inte funkar att vara vegetarian som idrottare? Har själv funderat på att bli vegetarian men är osäker på om det funkar med idrott.

    • Emelie Svenlin 04/01/2018 4:43pm (3 år sen)

      Hej, och tack för din fråga! Jag har slutat äta kött då jag tycker att vi borde ta bättre hand om vår natur och alla djur. Sedan har jag egentligen aldrig gillat kött så väldigt mycket, så det har inte varit ett alltför stort steg :-) Det fungerar fint med idrottandet, bara man ser till att få i sig tillräckligt med bönor och baljväxter så proteinintaget inte minskar! Det kan hända att jag nämnt nåt sånt, men det var innan jag läst på och testat, och nu vet jag att det finns många som idrottar och väljer att inte äta kött, och att det fungerar hur bra som helst!! :-)

Skriv en kommentar