HE

VECKANS PLANER

Skrivet av Emelie Svenlin 21.01.2019 | 0 Kommentarer

Måndag, ny vecka och massa program. Jag tänkte skriva lite om hur min vecka ser ut, så ni får en liten inblick i min vardag just nu :-) 

Måndag

Idag började dagen med att prata med en saknad Ida över telefon, medan jag gjorde mig i ordning. Mys. Vid elva började Juristföreningens infolunch på Frokostkjelleren, och då fick vi småplock av mat, massa info om de olika föreningarna under Juristföreningen och en trevlig timme med social samvaro. Efter evenemanget traskade vi vidare och satt sedan på föreläsning om avtalsrätt i en och en halv timme. Nu har jag precis kommit hem, pratat med Alva och pappa på FaceTime, fyllt i träningsdagboken och planerat lite. Jag hade egentligen tänkt dra på skidträning med Fanny idag, men är inte alls i skick ännu, så det blir vila. Bäst så. Jag ska i alla fall plugga Ex.Phil., läsa om Aristoteles och läsa några sidor avtalsrätt idag, så det ligger på att-göra-listan för kvällen. 

IMG 3564

Tisdag

I morgon börjar jag dagen med en lätt promenad för att komma igång igen efter förkylningen. Efter det har studentföreningen CF infolunch på Frokostkjelleren, så då drar vi dit (mest för maten, hehe) och sedan vidare på föreläsning. Efter det tror jag jag ska sätta mig i nån läsesal och plugga en liten timme, innan jag åker hem. På kvällen ska jag och Fanny på en ledd danstimme på gymmet, vilket ska bli sååååå kul! 

Onsdag

Onsdagen kickar vi igång med ett pass Yoga Basic på gymmet redan 07.30. Nya människor? Efter det har vi IT-kurs, och därefter föreläsning. På kvällen håller jussens revygrupp infomöte, och det har jag planerat gå på. Låter så skoj att vara med i cabaretgruppen ju :-) 

Torsdag

Min FÖDELSEDAG ska jag fira med hela TVÅ föreläsningar, plugg och ett gympass. TrevLIGT. Jaja, sånt är livet. Mamma och pappa lämnade ett paket åt mig här då de åkte, så en present får jag öppna på morgonen i alla fall. Hihi. 

IMG 3562

Fredag

Dagen börjar med seminar i Ex.Phil., och efter det blir jag högst troligen kvar på skolan och läser på lite. Lika bra att få det gjort då man ändå är igång, tänker jag. Då jag kommer hem drar jag till Holmenkollen för att köra en intervallträning på skateskidor. Fanny åker till Trysil med sina klasskompisar på eftermiddagen, så jag blir ensam hela veckoslutet. 

Lördag

Här har jag planerat in sovmorgon. Alla andra morgnar blir rätt tidiga, så jag tänker att det säkert är välbehövligt att sova ut lite denna dag. På träningsprogrammet står en lugn träning på klassiska skidor, som jag tänkte göra vid Sognsvann. Det är lite plattare där än på Holmenkollen, vilket passar fint då man ska köra GU. På lördag har jag också tänkt hinna läsa lite kjøpsrett, men inte mycket mer än det. Kvällen kommer helt klart spenderas med tjejerna. 

Söndag

Här står plugg, skidning och chill på schemat. Söndagar brukar vara rätt mysiga, tycker jag. Jag älskar att sitta och planera den inkommande veckan, och kan göra det i timmar??? Det är liksom så tillfredsställande att skriva ner allt i detalj som händer i veckan, och bara få det svart på vitt. ÄLSKAR. Jag och Fanny satt faktiskt rätt länge igår i skenet av doftljus och skrev i kalendrarna. Haha. 

31E03463 A82E 4E9D 9F4D A679F62380D5

Så ser min vecka ut. Ungefär. Riktigt bra, med andra ord. Jag är taggad. Bara att bli frisk nu då, så går allt lite enklare! Ha en fin måndag <3

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar