HE

VECKOPLANER & A STAR IS BORN

Skrivet av Emelie Svenlin 22.10.2018 | 0 Kommentarer

Nu är det återigen ny vecka, och därmed också måndag igen. Min måndag har varit ledig, jag har tränat två gånger och inte gjort mycket mer än så. På förmiddagen tränade jag redskapsgymnastik och basket tillsammans med pappa och Alva, och nu ikväll har vi kört stavbacke i slalombacken i Kaustby. Inga maxdrag för mig ännu, men vi skyndar långsamt och körde FU idag. Kul det också. 

Planerna för denna vecka är lite blurry, men imorgon är det i alla fall träning, fransfix, städning och småärenden som gäller. På onsdag jobbar jag vid Bros från elva till fem, och efter det ska jag inte göra mycket annat än blogga, maila och så, då jag har vila från allt som heter träning. Torsdagen är ledig ännu i alla fall, så den kommer troligtvis bestå av träning och lite sånt, medan fredag och lördag är jobbdagar. På lördag är jag och Antta bjudna på vår kusin Jennies förlovningsfest, vilket ska bli SÅÅÅÅÅÅ kul!! <3 Ser verkligen framemot det! Söndagen är rätt öppen än så länge, bortsett från en 3 timmars långlänk som ska avverkas. Ja, det var väl det. Så kommer min vecka se ut!

share 1

Gårdagskvällen bestod ju som sagt av biobesök med Ida, och jag bara MÅSTE skriva lite om filmen. Vi kollade den omtalade A Star Is Born med Lady GaGa och Bradley Cooper, och ÅH vad jag grät. Nej, men det är helt sjukt. Jag menar, alla vet att jag är en lipsill, men det nådde typ nya höjder? Jag brukar inte gråta alltför ofta på bio, då det ofta blir så att jag försöker hålla tårarna inne när det sitter massa andra människor i salongen, men det bara GICK INTE? Jag grät fem gånger sammanlagt, och sista tio minuterna bara rann det utför mina kinder. SÅ. VACKER. FILM. Gå och se den om du inte gjort det, jag lovar att den är värt det! Musiken var helt underbar, jag hade gåshud flera gånger. Bara se den!!

Nu ska jag lyssna lite på en ljudbok (lyssnar på Camilla Läckbergs Häxan för tillfället), medan jag röjer upp lite i rummet, och sedan tänker jag krypa ner under täcket och kolla Suits. Hur trevlig måndagskväll är inte det? Gör denna vecka till en bra en nu! Kram

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar