HE

VECKORNA FLYGER IVÄG

Skrivet av Emelie Svenlin 29.07.2019 | 0 Kommentarer

Nu är det ny vecka igen. En trög måndag har nått sitt slut, och jag ska snart säga gonatt och krypa ner under täcket. Innan det tänkte jag ändå kika in här och skriva lite. Berätta om dagarna som gått sedan sist.AfterlightImage 1 Idag har jag jobbat, kollat Alvas fotbollsmatch, samt gjort en löplänk. Det gick ovanligt lätt på dagens pass. Fattar inte helt hur det var möjligt, för gick omkring som en zombie hela arbetsdagen? Jättekonstigt. Det kändes bra i alla fall, och kul är väl det!

Veckoslutet har spenderats mer eller mindre i Jakobstad. Jakobsdagar-veckan var smått kaotisk i butiken, och värmen gjorde det inte enklare. I fredags var jag i alla fall ledig från jobb, och började dagen med en långlänk tillsammans med pappa. Favvo-träningssällskap. Efter en kall dusch hoppade familjen (minus Antta) i bilen och styrde kosan mot Jakobstad. Där hejade vi på mammen, som sprang halvmaraton. Väldans imponerande!! Det var ju galet varmt, och hon sprang hur bra som helst? Tuff. Efter loppet gick jag och Antta till skolparken för att kolla ett dansuppträdande, och körde sen hem till Kronoby. En snabb middag och sminkning, samt ombyte senare befann jag mig hos Ida. Kvällen spenderades i Jakobstad (surprise!!). En fin, men mycket varm, kväll.
D6F27B52 AE79 44E1 8D7B 7E588C496364Lördagen började med jobb för min del. Trots härligt sällskap sölade tiden sig fram, och lokalen var galet varm. Typ bastu. Svettades efter minsta lilla rörelse? Usch. En kämpig jobbdag, haha. Väl hemma tog jag en kall (!) dusch, fixade mig och drog till Idas. Där hängde jag med superba människor och hade det väääldigt trevligt. Senare drog vi in till stan, där vi sen spenderade resten av kvällen/natten. Bästa med dessa dar är ju alla människor man träffar? Känns som om jag stannade femtioelva gånger vart jag än var påväg, just för att man stötte på någon man inte pratat med på länge. Älskar <3!

Gårdagen bestod av villahäng, lite chill med Ida och Fanny, och sedan OITNB med Antta. En riktig chilldag. Superskönt!

FB2386CB 3484 4FDB 8B3B DEBD0C4964CB

I morgon blir det jobb mellan tio och halv sex, och efter det ska jag träffa Fanny, samt göra ett svettigt gympass. En riktigt vanlig tisdag ligger framför. Okej, nu har jag svamlat klart för denna gång. Ha det bra, god natt, puss och kram. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar