HE

veckoSLUT

Skrivet av Emelie Svenlin 21.10.2018 | 0 Kommentarer

Nu håller detta veckoslut på att lida mot sitt slut, så jag tänkte berätta lite om helgens händelser. Just nu sitter jag vid skrivbordet i mitt rum och redigerar bilder, medan jag lyssnar på dagens avsnitt av all time favourite podd Livet på läktaren (<3!). Snart ska jag göra mig i ordning och byta mjukisbyxorna mot jeans, eftersom jag och Ida ska dra på bio för att kolla A Star is Born. Har skyhöga förväntningar på filmen, för att vara ärlig. Det är verkligen såååå många som sagt, skrivit och pratat om hur bra den är. Jaja, upp till bevis. Mysigt med biodejt en söndagskväll i alla fall! 

IMG 0885

Idag började vi dagen med familjebrunch här hos oss, hur trevligt? Jag är ju verkligen inte en frukostmänniska, så brunch passar verkligen mig som handen i handsken. Massa godsaker dessutom, hihi. Vi hade i alla fall en supertrevlig brunch, och efter det drog jag, mamma och pappa iväg på långlänk. Jag gjorde en kombilänk med löpning och klassisk rullskidning. Det gick rätt bra, men lätt var det inte, så att säga. Långlänk är något av en hatträning för min del, jag tycker bara det är så fruktansvärt tråkigt. Nåväl, nu är det gjort, och det gick relativt smärtfritt denna gång, haha. Jag blir alltid så sjukt sömnig efter långlänk också, så borde försöka tagga till, annars finns det risk för att jag somnar under filmen. 

4BC5E813 70A3 4703 8C4A 999A482BC88EAfterlightImage4

Annars har veckoslutet bestått av jobb på Bros fredag och lördag, caféhäng med Antta, samt umgänge med fina vänner. Lite så. Jag har i alla fall haft det bra. 

69D9765A 3BED 4C96 AF71 5E08A1610CCAIMG 0752

Nu ska jag sminka mig, fixa håret, byta om och dra på bio. Ha en fin kväll hörni! <3

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar