HE

VECKOSLUT

Skrivet av Emelie Svenlin 20.08.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Måndagen är kommen och jag är ledig. Efter en fullspäckad helg känns det riktigt skönt att få börja veckan med att ta det lugnt hemma faktiskt. 

Jag har spenderat största delen av veckoslutet i Nykarleby, surprise haha. I fredags hade jag tid hos fysioterapeut igen, och efter det åkte jag raka vägen till Elins. Vi tränade, chillade och pratade med Fanny via FaceTime. Mot kvällen gick vi ut och umgicks med folk, det var ju ändå Juthbackamarknad, ni vet. Årets happening, haha. Jaja, vi hade i alla fall en superkväll. 

j

Lördagen började med jobb för min del, sedan hann jag hem en sväng, innan jag styrde kosan mot Madde och Linns födelsedagsfest. Efter några timmar där åkte jag och Ida vidare mot Nykarleby, där resten av kvällen och natten spenderades. 

Gårdagen gick mest åt till att ta det lugnt. Jag och Elin gjorde en paddlingslånglänk, och det blåste enormt mycket. Vi kämpade i alla fall mot gigantvågorna i tre timmar, och sedan kröp vi ner under täcket och kollade Maria Wern några timmar. Oj, så höstigt det kändes också. Liksom, tillbaks till att ha blåa läppar och klä på sig stickat efter träning för att man fryser så orimligt mycket. Lite mysigt ändå. 

IMG 3600

k

Idag har jag hittills bara kollat Suits, men ska snart ta tag i saker och ting. Först lunch, och sedan ska jag reda upp kaosrummet, tvätta, träna, gå till fysioterapeut och sedan fixa lite med bloggen, om jag orkar och hinner. Resten av veckan kommer gå i jobbets tecken, då jag jobbar från tisdag till lördag. Sedan lite träning mellan varven såklart. Ha en fin vecka!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar