HE

VECKOSLUT & NYTT PODDAVSNITT

Skrivet av Emelie Svenlin 26.08.2019 | 0 Kommentarer

Måndag igen. Känns som om måndagarna kommer på löpande band plötsligt? Idag var det en tyngre måndag dessutom. Jag började redan 08.15 imorse med kurs i lagtolkning. Det tog ett bra tag innan hjärnan var igång, det måste jag erkänna. Jag sov lite för länge, och fick lite för bråttom, haha. Sällan. Jaja, efter att ha kämpat igenom första kurstimmarna efter sommarlovet känns det som om skolan nu har kickat igång på riktigt. Resten av dagen spenderade jag på Domus Nova på läsesalen, med en paus på Forensislunsj på Frokostkjelleren. Gratis lunch är alltid gott, hehe. Vi åt baguetter med mozzarella och pesto, helt galet mumsigt!! Avnjöt lunchen ute i solen dessutom, i 25 grader??? <3 SÅ trevligt. Vid fyra lämnade jag läsesalen, tog trikken hem och har nu bara ätit middag och hängt med Fanny. Ska snart byta om och dra på en liten träning i sommarvärmen, vääääldigt skönt. 

IMG 0756

Veckoslutet som gått har bestått av massa roligheter med fina vänner! Har ätit sushi, njutit av glass och haft väldigt härliga dagar. Pluggat och tränat har jag också gjort. Vi släppte ett nytt avsnitt av podden igår också, lyssna gärna! Vi pratar om hur gråtiga vi är, hur vi hanterar jobbiga saker, vad som hänt sen sist och hur det blir med skolstart. HÄR kommer ni till tredje avsnittet av Pikulite ;-)
A3AB53C3 DFDD 428E 82E6 DD7E5F291B77Hur mysigt är inte detta? Åh, som jag gillar vår läggis. Snart blir den ännu finare, för vi har köpt tavlor och en ny matta. Tihi. Ni får bilder då vi fixat lite och fått hem grejerna. Kommer bli så braaa <3 (fint med en fotboll som pynt i hyllan, hehe)IMG 0718Nu ska jag byta om och dra på träning. Sen ska jag veckohandla, svara på mail, kolla lite träningskläder (VILL HA) och bara ta det lugnt och kolla Netflix. Ska somna tidigt (!!) ikväll, för morgondagen börjar samma tid som denna. 08.15 på Domus Nova. Hejaheja. Tre såna dagar till denna vecka. Huhhu. 

Ha en härlig vecka!!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar