HE

VECKOSLUTET SOM FLÖG FÖRBI

Skrivet av Emelie Svenlin 21.01.2019 | 0 Kommentarer

Nu är veckoslutet över, och en ny vecka står för dörren. Jag och Fanny har precis kollat klart sista avsnittet av Gåten Orderud på NRK, och nu börjar det bli läggdags. Jag är trött i både kropp och knopp.

Denna söndag började med sovmorgon och sen frukost. Galet skönt! Jag hade stegring imorse, så det blev ingen träning idag heller. Då Fanny drog till Holmenkollen traskade jag i alla fall ner till butiken i solskenet för att köpa lite nödvändiga matvaror, och sedan satt jag och pluggade Ex.Phil. och Platon i x antal timmar. Här i Norge på universitet måste alla läsa en kurs filosofi, det är liksom obligatoriskt, så det kämpar jag på med för tillfället. Det är verkligen inte min grej, men det ska nog gå bra. Idag lärde jag mig rätt mycket faktiskt, och man behöver ju liksom bara få lite grepp om det, så fixar det sig. Hoppas jag. Hehe. 

Då Fanny var tillbaka gjorde vi middag tillsammans. Alltid lika mysigt att ha någon att äta med ju!! Vi fixade risotto med svamp, aubergine och sojafärs, och det blev såååå gott? Wow, jag är typ lite impad av våra matlagningsskills? Hur som helst, efter det satte vi oss ner vid köksbordet, tände två doftljus (jag MÅSTE ha doftljus typ all day every day, ÄLSKAR) och läste lite till. Jag skummade igenom lite inför morgondagens föreläsning i avtalsrätt, och Fanny pluggade på sitt. Sedan fixade vi brownies och drack kaffe, hur mysigt låter inte det då? <3Fredagskvällen var superchill
med fredagsmys, Orderud, choklad och chips. Då jag kom hem efter pizzamiddagen tände vi massa ljus, kröp ihop i soffan och baaaara tog det lugnt. Det var verkligen välbehövligt!

IMG 3551

Gårdagen började jag med en sväng in till stan, och efter det städade, diskade och plockade jag lite i lägenheten. Vid sex kom Anna och Nora hit, för vi hade planerat att fixa middag tillsammans. Det blev tortillas, äppeljuice och massa prat och skratt. Så kul att jag redan hittat människor jag klickar med! <3 Vi hade en jättemysig middag, och hann prata om så mycket. 
Då de dragit hem tog jag bussen till Elins kollektiv, och hängde där resten av lördagskvällen och natten. Bra dag, med andra ord! 

IMG 3561

I morgon ska jag på Juristföreningens infolunch klockan elva tillsammans med några vänner, och sedan därifrån vidare på föreläsning efter tolv. Då föreläsningen är klar har jag tänkt sätta mig i någon läsesal på skolan och bara plugga lite Ex.Phil. och avtalsrätt, innan jag drar hem till lägenheten. Om jag är frisk, vilket jag planerat att vara (haha, heja), drar jag till Sognsvann på en lugn skidtur tillsammans med Fanny. Om så inte är fallet blir det kanske en sväng till gymmet eller bara en lugn kväll med läsning och så. Jag får se. Hoppas på att vara frisk i alla fall, eller räknar med det!

Känns som om jag har totalt fullt upp precis hela tiden, och måste planera allt in i minsta detalj för att ens ha koll på vad jag gör? Har skrivit in allt i kalendern, och den svämmar verkligen över. Men ja, jag gillar det egentligen, hur konstigt det än låter. Älskar att ha många bollar i luften, men just nu går det ut över att prata med familj och vänner hemma, bloggen, fritid och så, och det är ju inte så kul. Måste alltså planera in telefonsamtal med kompisar, för att få ihop det, haha. Jaja, tror det kanske lugnar sig snart! Tänkte bara skriva det, så ni vet. Vill så gärna skriva, men det blir så ont om tid. 

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, krypa ner under täcket och få en god natts sömn. Det tror jag gör mycket. God natt på er! Ha en fin start på nya veckan! 

Bloggen11

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar