HE

VECKOSLUTET SOM GÅTT & VECKANS PLANER

Skrivet av Emelie Svenlin 15.10.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Dagens jobb på lågstadiet är klart och jag sitter uppe i mitt rum och skriver, medan jag lyssnar på nuvarande favoritlåten Tappat med Victor Leksell. Hade egentligen tänkt kika in här igår, men var upptagen i princip hela dagen, så inlägget fick vänta. Under veckoslutet har jag bland annat umgåtts med Ida, jobbat fredag och lördag, träffat "Krombivännerna" (som alla var hemma denna helg <3!), varit på släktkalas, skjutsat Antta till Vörå och Facetimeat med Fanny och Elin (<3). Ett fint veckoslut, med andra ord.

960B66CF 4EF0 4E2C BBE2 91C136832420Nån som vill förklara för mig varför jag ALLTID får lysande ögon då man fotograferar med blixt? VARFÖR
F19ACD5F 2B7C 4AE8 BD03 8CCF5430921BAfterlightImage 1

Nu är det måndag igen och vi är inne på en ny vecka. Jag ska jobba på Påras skola fram till torsdag, och sedan fredag och lördag på Bros. Full rulle, något jag trivs sjukt bra med. Idag är också sista dagen på min antibiotikakur, så nu blir det träning igen, vilket också känns bra! Denna vecka kommer nog vara riktigt "vanlig", med sånt som träning och jobb, helt enkelt. Ska umgås med Ida också så länge hon är hemma i Kronoby. Annars har jag verkligen inget speciellt inplanerat, dagarna får rulla på nu bara. 

IMG 0548AfterlightImage

Idag har jag gjort en lätt träning i form av stavgång/stavlöpning, det gäller att börja försiktigt har jag lärt mig. Den hårda vägen. Det tycks vara svårt det där. Att inte träna när man är sjuk, alltså. Svårare än man kan ana. Jaja, skärpning där. Nu ska jag nog bara ta det lugnt och kolla Suits eller nåt. Ha en fin start på veckan bästa ni! 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar