HE

VECKOSLUTET SOM VARIT

Skrivet av Emelie Svenlin 03.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu är det måndag igen, och jag är för tillfället hemma i Kronoby. Då jag kom hem från Vuokatti i fredags tog jag det lugnt och packade upp, och sen rätt sent på kvällen åkte jag med nästan hela familjen till fotbollsplan för att lira lite boll. Det var superkul, trots att jag var rätt slut i kroppen. 

Lördagen började jag med att åka till stan med Ida. Där strosade vi omkring lite i butikerna, åt varsin vårrulle och bara njöt. Efter några timmar där åkte vi hem till Kronoby för att hinna se lite av Krombidan. Vi åt glass och njöt lite till. Senare på dagen cyklade jag till Idas, där vi gjorde oss i ordning tillsammans med Hanna och Fanny. Då vi fixat oss klara åkte vi vidare mot Nicolines, och därefter bar det av mot Klacken. Resten av kvällen/natten spenderades med massa vänner och bekanta, och jag hade en dunderkväll. Sååååååå roligt! Freddy Kalas var också rätt nice. Hehe. 

IMG 7177IMG 7233

Igår tillbringade jag och familjen hela dagen vid fammos och faffas villa i Larsmo. Vädret var omväxlande men varmt, vi åt god mat och hade några trevliga timmar där. Vi spelade kubb och lite fotboll också. Väl hemma somnade jag på direkten, och sov elva timmar. Fick kanske lite väl lite sömn natten innan, hehe. Jaja, nu är jag pigg i alla fall!

FullSizeRender 8

Idag började jag dagen med en lugn löplänk i det varma vädret. Jag hade en intressant podd i öronen, så allt flöt på hur bra som helst. Efter länken åkte jag till Kokkola för att fixa fransarna, och sen har jag hämtat ut ett paket, skött lite ärenden och sånt. Borde städa mitt rum, men har exakt noll motivation till att göra det. 

Snart ska jag skjutsa Antta till träning, och samtidigt själv göra träningspass nummer två för den här dagen. Det blir rullskidning denna gång. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar