HE

Vi närmar oss december

Skrivet av Emelie Svenlin 21.11.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu är vi tillbaka i verkligheten efter ett lyxigt veckoslut med gala och annat skoj. Igår kom jag till Vörå rätt sent på kvällen och gjorde inte mycket annat än satt uppe och skrev inlägget om Galan. Jag var rätt trött och somnade i princip direkt jag krypit ner under täcket. 

DSC 8

Den här perioden har jag endast tre och en halv kurser i skolan, vilket betyder att jag har rätt många hålpass och sena morgnar. Hur skönt är inte det? Jag kommer dock vara borta rätt ofta under denna period på grund av läger och tävlingar, så då passar det bra med mindre skoljobb. 

Veckan jag nu har framför mig är en rätt normal skolvecka. Idag efter skolan ska jag träna (vi har ett konstsnöspår här i Vörå nu, så det blir skidning), gå till butiken och sen på massage. Känner att det behövs efter alla lägerdagar. 
I morgon börjar jag dagen med stavbacke, sen några lektioner och därefter voicemassage. På onsdag och torsdag har jag skidträningar och sen på torsdag kväll ska jag dra cirkelträning åt skidjuniorerna i Oravais. Det var min vecka, kort och gott.
Sen har jag ju förstås en hel massa små to-do's, som till exempel studentexamensanmälan, modersmålsplugg och att packa upp. Jag blev rätt missnöjd med resultatet i engelskan, så har planerat att skriva om det på hösten, vilket betyder att jag då skriver fem ämnen.

DSC 10

Hörni, tänk att det snart är december. DECEMBER. Absolut en av mina favoritmånader. Så sjukt mysigt med ljus, glögg och julmusik. Alltså, verkligen. Ja, och sen att gå på stan på kvällen då julbelysningen är uppsatt och snön ligger vit på marken. Åh, så drömmigt. Att bara strosa runt där, bara för att det är så vackert. Kanske köpa nån julklapp, dricka kaffe på ett litet café och sen bara vandra omkring. MYS.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar