HE

VI RULLAR PÅ

Skrivet av Emelie Svenlin 11.07.2017 | 0 Kommentarer

Nu har redan halva lägret gått, och vi har fem ynka träningar kvar här innan vi åker hem igen. Hittills har allt rullat på bra, vi har gjort en långlänk, glidit fram på rullskidor och gjort en tuff träning på bana/konstgräsplan. Sen har vi också hunnit simma och plaska, se två ormar och njuta av sommarvärmen. Härligt ju.

IMG 7296

Idag har vi sammanlagt tränat fem timmar och det känns i kroppen, om man säger så. Jag har också hunnit läsa mer än halva boken Disa, och den är sååååå bra!! Tips om man gillar chick lit, älskar att leva mig in i bokens värld, så skönt ibland när man inte vill vara i sin egen verklighet!

I morgon har vi styrketest på förmiddagen. Känns ju lite nervöst, då jag knappt tränat styrka alls på senaste månaderna, och brukar prestera bra, haha. Jaja, det får bli morgondagens bekymmer! Ser i alla fall framemot den brännande känslan i magmusklerna efter och under situps-testet. Bästa ju! Eftermiddagsträningen kör vi på rullskidor, och då blir det teknik och sånt. 

Just nu ligger jag i sängen i mitt och Fannys rum. Musik spelas (as always här i vårt rum, haha) och jag har precis checkat lite inför Norge, fick ett mail om en massa grejer som måste fixas innan det och blev smått stressad. Hehe. Dags att ta tag i livet känner jag. 

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar