HE

VINTERLAND, UPDATE & RESFEBER

Skrivet av Emelie Svenlin 14.11.2017 | 0 Kommentarer

Imorse när vi vaknade och tittade ut genom fönstret chockades vi med VITA GATOR. FÖRSTA SNÖN HAR KOMMIT!!! Nu har det snöat hela morgonen och det ligger ett snötäcke på några centimeter på gatorna utanför fönstret. Barnen som går förbi springer och kastar snöbollar och ser lyckliga ut, de vuxna går med paraply och bilarna kryper fram försiktigare än nånsin. Jag tror bestämt det blir en del trafikkaos under dagen, då detta verkligen kom som en överraskning för de flesta.

Jag hade egentligen rullskidåkning på träningsprogrammet för dagen, men tror jag får tänka om lite med den saken, haha. Blir lite svårt att ta sig fram på snön med rullskidor, om man säger så. Jaja, det löser vi!

Igår gick vi på gym, veckohandlade och bokade flygbiljetter hem. Hur sorgligt är inte det? Fick en gigantisk klump i magen då jag insåg att vi faktiskt bara har två hela veckor kvar här i min favoritstad. Åååååååh.

elelelel

Under veckoslutet tränade vi rätt mycket, hade en hel massa deep talk, städade och tvättade, gick runt på stan, hade glöggkväll med Mimmi och Fanny (supermysigt!<3) och tog det allmänt lugnt.

Nu har vi suttit i köket ett bra tag och fått grym resfeber. Vi har kollat flyg och hotell överallt och bestämt oss för att vi flyger iväg till varmare breddgrader efter skidsäsongen och högskoleprovet. Hihi. Blir dock en hel massa jobb innan det för att hålla ekonomin i balans, haha. Jaja, nu ska vi göra lunch och sen ska vi spela in veckans poddavsnitt också. Ha det bra!

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar