header12

1 års rapport och nytt jobb.

Skrivet av Emilia Sabel 20.03.2019 | 0 Kommentarer

Hej på er! Igår var vi till rådgivningen med Elin för 1 års kontrollen, och det gick till en början helt bra. Hon frågade först en massa frågor om hur det går och så... Sen var det dags att väga och kolla längden, då blev vi sura! Oj jisses vad arg hon blev, hon skulle då inte alls sitta på vågen så vikten blev lite ett frågetecken den här gången... Men längden var tillbaka på kurvan igen! Nu är hon 75,3cm lång. Rådgivnings tanten tyckte också att hon är en pigg och nyfiken tjej, vilket är roligt att höra! Vi får också börja ge henne mjölkprodukter nu. 

Hon har ju också förrestän börjat säga ord! Kakka och mamma är favorit orden haha. Hon övar också på att säga tack tack och kissa. Pappa har hon också lärt sig, men det är inte lika populärt som mamma. Bil betyder brumm-brumm.

 IMG 201

Hörni förrestän! Jag har hållit detta lite hemlit från er, men jag har fått jobb! Börjar jobba som eftisledare om två veckor!! Har sovit lite dåligt senaste veckorna men antagligen på grund av nervositet inför det nya jobbet. Ska bli kul att få börja jobba igen, men är även lite nervös för vi har inte fått familjedagvårds plats åt Elin ännu... Hoppas att det ordnas så fort som möjligt så jag behöver slippa oroa mig på vart jag ska föra henne under tiden jag jobbar. Kommer ju jobba nu ca 5h per dag, men i alla fall. Det är ju något ändå och hellre jobbar jag deltid än heltid nu till en början. :)

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar