header12

Visa alla inlägg skrivna maj 2019

Söndag - Morsdag

Skrivet av Emilia Sabel 12.05.2019

Hej!

Här har det varit tomt sedan första maj... Orsaken till detta har nog varit tidsbrist, och att hitta motivatin till att sitta ner och skriva ett inlägg. Har också varit sjuk nu så då har man ju heller inte riktigt orken att ta fram datorn. Det har också varit skönt att inte behöva tänka på bloggen ett tag också! Har liksom haft tid mera för mig själv och Elin. Men nu är jag tillbaka! 

Hoppas ni haft en fin morsdag idag! Vi har firat morsdagen idag först hos Matias mamma, hon bjöd oss på god mat och sedan blev det kaffe och dopp till efterrätt. Det var riktigt gott! Efter att vi ätit umgicks vi en stund innan vi skulle iväg till min mommo och moffa för att fira morsdag. 

IMG 20190512 19

Mina fina morsdags blommor. 

Efter att vi var färdiga hos Matias mamma for vi ig till mommo och moffa på kaffe. Mamma och resten av gänget kom dit också. Så det har varit en hel dag med familjen idag! Vilket är roligt alltid ibland när man ser vissa familje medlemmar så sällan...

Vi var inte så länge hos mommo för Elin hade inte sovit något under dagen ännu så efter vi druckit kaffe for vi hem via Illyrian's för att hämta mat. Så helt okej morsdag har jag haft idag! Nu ska jag sov så jag orkar stig upp till jobbet imorgon. Godnatt! 


Första maj

Skrivet av Emilia Sabel 03.05.2019

IMG 20190501 135

Hej!

Första maj i år var kall. Verkligen kall! Nog för att det nästan varje år varit så nu, men så här kallt minns jag inte när det varit senast... Trots det kalla vädret så hade vi bestämt redan dagen innan att vi skulle ut och köra med Matias pappa, och sedan åka till torget en sväng. Vi var inte länge på torget, högst en timme kanske. På torget köpte vi en första maj ballong åt Elin. Det blev en Peppa Pig ballong! Sen träffade vi Karolina och Ricki på torget också och pratade med dem där en stund innan vi bestämde oss för att åka iväg till mamma och pappa på kaffe, men före det kollade vi på motorcykel paraden. 

IMG 20190501 2

Jag ville också egentligen se på jänkarna,men vi körde bara förbi dem när vi for från torget. Var ju så kallt att stå där ute och dessutom började Elin bli trött också. Hann ju se några av dem i alla fall och fick också några bilder! Påväg hem körde vi via Sundom och Stundars så Elin skulle få sova lite och så körde vi runt annars lite också. 

När vi kom till Höstves hade mamma kokat kaffe redan, och Jussi hade köpt nybakade bullar från torget,så satt där och pratade och umgicks en stund innan vi for hemåt för dagen maj var helt bra,trots att vädret inte var på sida denna gång! 

IMG 20190503 WA

IMG 20190503 WA0

Hoppas ni har haft en bra valborg och första maj!