header12

Dom första stegen!

Skrivet av Emilia Sabel 04.02.2019 | 0 Kommentarer

Taggar:

Elinovarga
(ursäkta för suddig bild, men svårt att få en skarp bild på detta busfrö :D)

Hej vet ni! Min lilla tös tog sina allra första steg på egen hand igår! Hon har övat på att gå med hjälp av stöd nu i flera veckor och igår äntligen, vågade hon! Och som hon skrattade! Tills hon föll pladask på rumpan så var det inte lika roligt längre haha. Idag har jag försökt locka henne att gå själv igen, och det har nog lyckats, men för det mesta har jag nog fått hålla i henne när hon ville ut och gå runt lägenheten. Vilken fart alltså! Man hänger knappt med! Vad har vi annars då sysslat med idag då undrar ni säkert? Matias fick åka på en längre tur i jobbet idag så vi har haft besök, två gånger till och med idag. På dagen kom moffa och moster Evelina (ni som inte vet så har jag fem småsyskon... Så Elin har en del mostrar att hålla reda på!) 

Matias kom hem ca 17 tiden så fixade lite middag och sedan kom faffa ut en sväng. Kul att få hänga med lite annat folk också fast det ändå är bara familjen! Resten av kvällen har Elin bara varit gnällig hela tiden, tror det är tänderna som spökar. Allt hon får tag i ska det tuggas på! Huhhu!

IMG 20190204 155228 resized 20190204 091948767

Nåh, imorgon om hon inte har feber kanske vi vågar oss ut en liten sväng. Får huvudvärk så fort jag är inne en hel dag utan frisk luft... Annars ska jag försöka ta och städa lite imorgon tror jag! För det behövs verkligen! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar