header12

Fem saker jag slösat pengar på

Skrivet av Emilia Sabel 26.03.2019 | 0 Kommentarer

Hej! Denna vecka är det ekonomi vecka här på Sevendays, och första bloggrubriken som intresserade mig var denna: "fem saker jag slösat pengar på". Nu för tiden är jag en person som tänker efter varje köp jag gör, om jag går runt i en klädaffär och ser något jag gillar, så brukar jag tänka efter först väldigt noga om jag ens behöver plagget. Kan också tillägga att jag brukade få ångest över något som jag köpt, och det kanske sitter kvar i dagens läge också vilket betyder att jag idag sällan köper något nytt åt mig själv.

Men nu till dom fem saker jag slösat pengar på:

1. Krogen och alkohol

Jaa, du milde tid så mycket tid man spenderat på krogen för några år sedan... Vill inte ens tänka tanken på hur mycket pengar som rökt där. Kan tillägga att kompisgänget jag hade då kanske inte var den bästa för mig, var det inte hemma fester varje helg, så bar det av till baren. Tur man tänker annorlunda nu och har bättre kompisgäng! 

2. Gymkortet 

För några år sedan blev jag medlem på ett gym som jag senare fick ångra att jag blev. Var till gymmet ett få tal gånger, och det kostade ca 59€/månad.... Och inte var det lätt säga upp det heller, har hört flera som haft problem med att säga upp medlemskapet till det här gymmet..

3. Skräpmat 

Subway, Hesburger, Mäkken... Allt godis man köpt genom åren (choklad, chips etc) you name it... Har blivit bättre på att äta nyttigare och inte lika mycket skräpmat nu som tidigare! 

 

4. Wish 

Klädesplagg från wish som man aldrig ens använt/blivit använda en gång. Dock är det inte fråga om många plagg, men i alla fall... 

 

5. Smink jag aldrig använt

Visst jag använder smink, men inte dagligen. Har också produkter som bara legat i min sminkväska och samlat damm... Borde ta och gå igenom mitt smink någon dag... 

 

php54hQsA

Bildkälla: Google 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar