header12

Första jobbveckan

Skrivet av Emilia Sabel 07.04.2019 | 0 Kommentarer

Hej på er! Hoppas ni haft en fin helg! Som ni kanske vet så har jag börjat jobba nu, men första veckan gick inte som planerat... Jag hann vara i jobbet två dagar så fick Elin feber och var tvungen att vara hemma från dagis. Hon hade ju varit förkyld i snart två veckor i alla fall så febern skulle väl ändå smyga sig fram i något skede. Men varför just när jag skulle börja jobba? Som tur är förstod dom nog i jobbet att jag måste vara hemma med henne... Men fick ju ändå lite ångest över det... Nu är febern som bortblåst och förkylningen börjar bli bättre. Så till dagis kan hon nog åka imorgon. 

På tal om jobbet så trivs jag jättebra där! Kommer väldigt bra överens med alla, och har redan lärt mig bland annat vem av barnen som är vildast som det löns att ha extra koll på haha. Och med tiden kommer jag nog lära mig allas namn också! Just nu kan jag bara några... Så nog blir det bra det här! Hoppas bara slippa en massa förkylningar och så nu framöver.. 

Annars då? Så där annars har det inte hänt så mycket annat.. Nu i helgen har vi bara tagit det lugnt, igår var vi till mamma och pappa på bastu kväll och idag har min syster Karolina och hennes fästman Ricki varit hit och sedan kom även Matias mamma och syster på besök. Och annars idag har jag haft städdag, vilket är lite på hälft ännu som jag tänkte ta itu med nu när Matias for till jobbet. Så vi hörs i nästa inlägg, ha en fortsatt fin dag! 

IMG 20190

 

IMG 20190407 154904

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar