header12

Första maj

Skrivet av Emilia Sabel 03.05.2019 | 0 Kommentarer

IMG 20190501 135

Hej!

Första maj i år var kall. Verkligen kall! Nog för att det nästan varje år varit så nu, men så här kallt minns jag inte när det varit senast... Trots det kalla vädret så hade vi bestämt redan dagen innan att vi skulle ut och köra med Matias pappa, och sedan åka till torget en sväng. Vi var inte länge på torget, högst en timme kanske. På torget köpte vi en första maj ballong åt Elin. Det blev en Peppa Pig ballong! Sen träffade vi Karolina och Ricki på torget också och pratade med dem där en stund innan vi bestämde oss för att åka iväg till mamma och pappa på kaffe, men före det kollade vi på motorcykel paraden. 

IMG 20190501 2

Jag ville också egentligen se på jänkarna,men vi körde bara förbi dem när vi for från torget. Var ju så kallt att stå där ute och dessutom började Elin bli trött också. Hann ju se några av dem i alla fall och fick också några bilder! Påväg hem körde vi via Sundom och Stundars så Elin skulle få sova lite och så körde vi runt annars lite också. 

När vi kom till Höstves hade mamma kokat kaffe redan, och Jussi hade köpt nybakade bullar från torget,så satt där och pratade och umgicks en stund innan vi for hemåt för dagen maj var helt bra,trots att vädret inte var på sida denna gång! 

IMG 20190503 WA

IMG 20190503 WA0

Hoppas ni har haft en bra valborg och första maj!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar