header12

Helgen som hästskötare

Skrivet av Emilia Sabel 29.04.2019 | 0 Kommentarer

Collage 2019 04

Hejsan! Idag har det minsann inte varit lika varmt ute som förra veckan... Jag frös som en fisk idag i jobbet, till och med inomhus! Har verkligen inte tid att bli sjuk just nu om det är något sådant på gång... 

Den här helgen kom och gick igen, jag och tre andra av mina syskon har skött våra hästar och de andra djuren under tiden som mamma och pappa har varit på kryssning till Stockholm. Elin tyckte det var jätte kul att få vara med i stallet! I fredags behövde inte vi åka dit eftersom Karolina och Evelina tog hand om dem då, men i lördags var vi där och städade stallet, gav mat åt dem osv. På söndag behövde vi bara fixa morgon stallet, så vi for dit tidigt på morgonen, jag gav hö åt dem ute i hagen och så förde jag ut hästarna så de fick äta sitt morgon hö ute. Eddi och Matti var som vanligt helt knasiga när de slapp ut. Synd jag inte kom ihåg att ta några bilder! Hade nog tänkt på det tidigare. Goldi var också knäpp när hon slapp ut, ända som var något så där lugn var gamlingen Oskar. Under tiden jag förde ut hästarna tog Evelina hand om Elin. Det var skoj att se på när hästarna busade i hagen! 

Efter att hästarna var skötta for vi hem igen, fanns inte så mycket annat att göra där när ingen var hemma och katterna klarar ju sig själva när de är ute hela dagen. Hundarna hade fått bo hos Karolina över helgen. Väl hemma på söndag så kom faffa Jussi på besök så vi gick ut med Elin och var ute åtminstone en timme om inte längre. Hon bara sprang överallt på gräsmattan och utforskade allt hon såg. Jaga katten Leo var också super roligt! 


IMG 20190423 15

I övrigt så har jag jobbat redan i en månad! Och bra har det gått! Jag trivs verkligen så bra med jobbet. Man får vara mycket ute och arbets kompisarna är trevliga! Ska jobba ännu hela Maj och så får jag sista veckan i Maj semester och har semester fram till Augusti. Ska bli skönt med långledigt! När får ni semester och har ni några planer inför semestern? :)

 

IMG 20190428 16

Förrestän jag är ju också korthårig nu! And I like it! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar