header12

Lördag och påskmiddag

Skrivet av Emilia Sabel 20.04.2019

IMG 201904201

IMG 20190420

IMG 20190419 161014 191

Hej på er! Vad fint väder det är idag alltså! Riktigt vår väder! Idag har vi varit till Matias kusin på påskmiddag. Maten var super god, som alltid! Efter maten gick vi ut och njöt av solen en stund med Elin. Hon hade jätte roligt med henne! Hon blev tydligen kompis med henne genast haha. Men det är bara bra det! Hon blev inte heller blyg för dom andra som var där den här gången! Vilket är bra såklart. 

IMG 20190420 182722Att leka flygplan är kul! :D

Ikväll ska vi bara vara hemma, antagligen kommer min syster och hennes sambo hit en sväng. Och imorgon ska vi till mamma och pappa på påskmiddag som jag nämnde i senaste inlägget. Måndag är hittills ända dagen vi inte har något planerat så kanske vi bara tar det lugnt då så Elin blir helt frisk. Jag tycker jag håller också på att bli förkyld nu så ska nog inte göra så mycket extra på måndag. Eventuellt så kommer Anjelica ut på kaffe en sväng, men det är väl ända det. 

Hoppas ni har haft en fin påsk så här långt! Nu måste jag få en till kopp kaffe, har tydligen fått huvudvärk... Ha det bra! 


Påskplaner

Skrivet av Emilia Sabel 18.04.2019

Kategorier:

Hej där! Har inte haft tid att blogga nu på senaste veckan, jag har haft jobb och mycket annat att göra. Och livet utan Facebook går också bra! Tackar som frågar! Jag saknar det inte ett dugg, och har mycket mera tid nu att göra annat än att sitta och skrolla genom facebook på dagarna. 

Hur mår vi annars då? Ja tack, bara bra! I alla fall jag och Matias. Elin har dock blivit sjuk igen stackaren... Igår fick jag hämta hem henne tidigare från dagis då hon hade varit rätt så hängig och bara hostat hela tiden och näsan rinner också. Hon var ju sjuk för knappt två veckor sedan och nu är hon igen... Nåh, det är ju sånt som händer när dom börjar dagis. 

IMG 201904Påskpyntet flyttade in i jobbet tidigare i veckan!

På tal om påsk så har vi inga speciella planer till påsken. Förutom att vi är bort bjudna på påskmat på lördag till Matias kusin, och på söndag har mamma bjudit familjen på påskmiddag vilket vi har varje år. Ska bli kul! Annars blir det nog bara att det så lugnt som möjligt för Elins skull så hon skulle vara frisk till tisdag. 

Det var nu en kort uppdatering, nu ska vi se om det lyckas med att flytta Elin till egen säng! Hon har nämligen somnat för natten men ligger bara och hostar hela tiden... Hoppas på en bra natt i alla fall! Glad påsk och trevlig helg! 

Vad ska ni göra på påsken?