header12

Påskplaner

Skrivet av Emilia Sabel 18.04.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej där! Har inte haft tid att blogga nu på senaste veckan, jag har haft jobb och mycket annat att göra. Och livet utan Facebook går också bra! Tackar som frågar! Jag saknar det inte ett dugg, och har mycket mera tid nu att göra annat än att sitta och skrolla genom facebook på dagarna. 

Hur mår vi annars då? Ja tack, bara bra! I alla fall jag och Matias. Elin har dock blivit sjuk igen stackaren... Igår fick jag hämta hem henne tidigare från dagis då hon hade varit rätt så hängig och bara hostat hela tiden och näsan rinner också. Hon var ju sjuk för knappt två veckor sedan och nu är hon igen... Nåh, det är ju sånt som händer när dom börjar dagis. 

IMG 201904Påskpyntet flyttade in i jobbet tidigare i veckan!

På tal om påsk så har vi inga speciella planer till påsken. Förutom att vi är bort bjudna på påskmat på lördag till Matias kusin, och på söndag har mamma bjudit familjen på påskmiddag vilket vi har varje år. Ska bli kul! Annars blir det nog bara att det så lugnt som möjligt för Elins skull så hon skulle vara frisk till tisdag. 

Det var nu en kort uppdatering, nu ska vi se om det lyckas med att flytta Elin till egen säng! Hon har nämligen somnat för natten men ligger bara och hostar hela tiden... Hoppas på en bra natt i alla fall! Glad påsk och trevlig helg! 

Vad ska ni göra på påsken?  

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar