header12

Sjukstuga

Skrivet av Emilia Sabel 20.02.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

IMG 20190219 151
Hej på er! Vaknade upp till en snöstorm idag, vilket inte är så roligt... Men jag och Elin har hållit oss inomhus idag på grund av vädret och att hon har lite feber och är lite krasslig och snuvig. Det började med att Matias var sjuk i helgen och nu har vi fått det. Tycks vara en ond cirkel det där, så fort en blir sjuk i familjen så blir nästa! Nå hon har i alla fall orkat leka så det är väl inte så farligt får vi hoppas!

En lite bättre nyhet är kanske att hon har börjat gå!! Äntligen, som jag väntat. Nu är det inte en lugn stund mera, vilket det inte var innan heller haha. Passligt innan sin ett års dag som är nästa månad! På tal om det så påminde Facebook mig om en bild på mig och gravidmagen. 20 februari 2018 skulle hon egentligen varit beräknad men hon bestämde sig för att vara inneboende lite längre! Har planerat att skriva en förlossnings berättelse men vet inte var jag ska börja. Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg något förutom att det gjorde ont, och att jag ropade att jag orkar inte mer, jag vill ha kjeisarsnitt när hon nästan var ute! Men är det ens något ni skulle vara intresserade av att läsa? Lämna gärna en kommentar! :)

Kommentarer

  • Julia Holmqvist 21/02/2019 8:20am (3 månader sen)

    Ja! Älskar förlossningsberättelser och tycker det är viktigt att man får läsa om olika upplevelser för att inte skapa en skev bild av att förlossningar bara ska vara härliga och utan komplikationer :)

    • Emilia Sabel 21/02/2019 3:56pm (3 månader sen)

      Tack för din kommentar Julia! Jaa, men precis så är det! :) Ä

Skriv en kommentar