header12

Söndag - Morsdag

Skrivet av Emilia Sabel 12.05.2019 | 0 Kommentarer

Hej!

Här har det varit tomt sedan första maj... Orsaken till detta har nog varit tidsbrist, och att hitta motivatin till att sitta ner och skriva ett inlägg. Har också varit sjuk nu så då har man ju heller inte riktigt orken att ta fram datorn. Det har också varit skönt att inte behöva tänka på bloggen ett tag också! Har liksom haft tid mera för mig själv och Elin. Men nu är jag tillbaka! 

Hoppas ni haft en fin morsdag idag! Vi har firat morsdagen idag först hos Matias mamma, hon bjöd oss på god mat och sedan blev det kaffe och dopp till efterrätt. Det var riktigt gott! Efter att vi ätit umgicks vi en stund innan vi skulle iväg till min mommo och moffa för att fira morsdag. 

IMG 20190512 19

Mina fina morsdags blommor. 

Efter att vi var färdiga hos Matias mamma for vi ig till mommo och moffa på kaffe. Mamma och resten av gänget kom dit också. Så det har varit en hel dag med familjen idag! Vilket är roligt alltid ibland när man ser vissa familje medlemmar så sällan...

Vi var inte så länge hos mommo för Elin hade inte sovit något under dagen ännu så efter vi druckit kaffe for vi hem via Illyrian's för att hämta mat. Så helt okej morsdag har jag haft idag! Nu ska jag sov så jag orkar stig upp till jobbet imorgon. Godnatt! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar