header12

Svar på frågestunden

Skrivet av Emilia Sabel 01.03.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej! Några frågor fick jag ju in i alla fall som jag tänkte ta och svara på nu! 

Om din dotter inte hade hetat Elin, vad skulle hon heta då? Eller om du får fler barn i framtiden, vilka namn skulle du kunna tänka dig att ge dem?

- Jag vet att jag skrev upp olika flicknamn som jag gillade, men nu kommer jag inte alls ihåg vad det var för namn... Men om det skulle varit en pojke så skulle han fått namnet Emil!

- Jag gillar mer gammaldags namn än modernare namn så att säga, så om det blir pojke kommer han definitivt att heta Emil! 

Vad är det bästa och det sämsta med att blogga?

- Det bästa med att blogga är nog att träffa nya och härliga människor inom bloggvärlden, åka på bloggevenemang, och att få uttrycka sig på sitt eget sätt med text och bild och även att utveckla sina skrivkunskaper!

- Det sämsta däremot är nog att man nu som då kan råka ut för en bloggtorka. Och i alla fall jag var i början kanske lite rädd att publicera mina inlägg, hade tanken "nå int kan ja nu publicera det här" eller "va ska folk tycka om va ja skriver då" snurrande i mitt huvud, men det har blivit bättre och jag jobbar på mitt självförtroende! 

Va har ni för hästar? Hu aktivt rider du? Har du na mål me hästarna?

- Just nu har vi:
       Oldenburgerare (sto) Goldi
       Finskt varmblod (hingst) Eddi
       Finnhäst (valack) Oskar
       Finnhäst (hingst) Matti

- Rider inte lika aktivt nå mera som förr, vilket är synd för jag älskar ridning och det är något jag brinner för. I skolan red vi varje dag när jag gick på hästskötare för några år sedan, och sedan kunde jag också rida på kvällarna hemma. Tanken är nog att så fort som möjligt komma upp på hästryggen igen och börja rida lika aktivt som tidigare!

- Mina mål är att någon vacker dag bygga ett eget stall, eller köpa ett, med lösdrift och skaffa egna hästar! Vill också kunna jobba med hästarna heltid. :)

37938768 4265244
20160528 162748
40027410 3183818
thumbnail DSC 0147+

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar