header12

Torsdag

Skrivet av Emilia Sabel 07.02.2019 | 0 Kommentarer

Taggar:

IMG 20190206 160527
(Oj så mycket snö de har kommit dom senaste dagarna! Minns inte när det sist skulle ha varit så här mycket... Troligen när jag gick på hästskötare linjen och snön var enda upp till knäna, speciellt i hagarna... Visst, jag gillar snö men nu får det väl nog ändå vara slut på snöandet?!)

Hej! Tar en liten paus i städandet för att äta en lite sen lunch och blogga lite. Förmiddagen har gått snabbt idag! Klockan var ju nyss 10?! Har haft fullt upp med Elin som varit lite små gnällig idag igen.. Och vad får jag se när jag tittar in i munnen på henne? Jo, åtminstone en tand som håller på att titta ut. Där har vi svaret på varför hon varit så gnällig. 

Hur var det igår då? Vi vågade vi oss äntligen ut och det blev en kort pulkatur. Fröken var dock inte riktigt med på noterna när ytterkläderna kom fram. Hon verkligen protesterade när jag skulle klä på henne! Vilket hon i vanliga fall också gör när vi ska ut eller åka någonstans. Någon annan mamma som känner igen sig i det här med ytterkläderna? Nå väl, vi kom ju oss ut i varje fall! Så lite frisk luft fick vi igår. Annars var vi bara inomhus hela dagen. Idag har också varit mest en inomhus dag, trots att det inte är så kallt ute. Men jag har börjat städa lite eftersom vi imorgon ska få finbesök av Felicia och Viggo! Ska bli kul då Elin inte har några kompisar i hennes ålder ännu... Borde kanske bli mer aktiv och gå på mamma - barn träffar som ordnas nu som då här i byn. Så både hon och jag slipper ut och se något annat än dessa fyra väggar.

 IMG 20190206
Okej, nu måste jag nog fortsätta med lite städande här för ikväll ska vi till mommo och moffa så då blir det inte så mycket städas. Kanske jag skulle koka lite kaffe innan jag fortsätter? Vi hörs, ha en fin dag! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar