header12

Vänlistan vändagen till ära!

Skrivet av Emilia Sabel 14.02.2019 | 0 Kommentarer

Taggar:

Vänskap för mig är:
Vänskap för mig är oerhört viktigt, det att man kan lita på en annan människa och berätta hemligheter åt som man kanske inte annars vill dela med sig är vänskap. Att kunna veta att en sån person kommer finnas vid din sida i vått och torrt. En vän ska man kunna ha roligt med, göra roliga saker, och även korkade saker med som t.ex dansa på bordet vid Ollis och inte minnas något dagen efter och sedan skratta åt det när man är äldre. 

Det bästa med mina vänner är:
Det är nog att dom får mig alltid på så bra humör om man varit nere! Det är alltid roligt att ses och skratta tills tårarna rinner över något super fånigt! Och att de alltid ställer upp när man väl behöver dem. 

IMG 2814IMG 3390

IMG 20170313 145432 059
Min äldsta vän:
Min äldsta vän genom tiderna är Karin! Vi har känt varandra sedan vi gick i klubben, eller var det dagis... Nå i alla fall så har vi känt varandra enda sedan vi varit små och vi håller fortfarande kontakt och ses när vi kan eftersom hon numera bor i Åbo och jag här i Österbotten. Och en annan vän jag känt väldigt länge är Pauliina, säkert i över 10 år och vi lärde känna varandra på ett läger vi var på i Helsingfors ett år. 
20160611 125201


En vän jag ringer allt för sällan:
Alla egentligen... Jag är den som skickar meddelanden istället, men den jag kommer på nu är Tiia. Borde ta och ringa henne någon dag och se om hon vill ses! Det är allt för länge sedan sist! 

IMG 0590

 

 

En vän som finns där i vått och torrt:
Chris absolut! Synd att hon bor på Åland nuförtiden.Vi lärde känna varandra i skolan när vi gick på hästlinjen, och sedan dess har vi hållit ihop. Blev även kallade Piff och Puff av lärarna haha. Innan hon flyttade dit var vi tillsammans om inte varje dag så åtminstone varje helg. Har så många minnen med henne!
20170207 120619

Min vänskapskrets består av:
Jag har en ganska blandad vänskapskrets... Har kanske mest vänner som är yngre än mig själv. Men det gillar jag, en vän behöver inte ha samma ålder som du! Huvudsaken är att man kommer bra överens och har roligt!

En god vän har de här egenskaperna:
Snäll, pålitlig och en som man kan vara sig själv med. Ett stort plus är ju också att man har samma sjuka humor som dig själv, på ett bra sätt då alltså haha.  

Så här är jag som vän:
Som vän är jag snäll, omtänksam, rolig och trevlig att umgås med. Jag är också den vännen som bryr sig väldigt mycket om mina vänner och hatar när någon blir orättvist behandlad osv. 

Det finaste en vän gjort för mig:

Räknas syskon som vän också? Isåfall måste det nog vara babyshowern mina syskon och vänner ordnade för mig när jag var gravid! Hade inte ens tänkt tanken på någon babyshower innan. 

En vän som förtjänar extra mycket kärlek idag:

Eftersom det är vändagen idag så alla mina vänner! Ni är guldvärda! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar