header12

Vår lilla stallhjälpare

Skrivet av Emilia Sabel 02.03.2019 | 0 Kommentarer

IMG 20190301 120658

 

Hej på er! Hoppas ni fått en fin start på helgen! Igår var det ju riktigt fint väder så vi var ute och provade skorna Elin fick till ett års present av sin moster Karolina. Hon provade också att gå lite med dem, fast inte själv ännu. Men med lite träning ska det nog gå bra! När vi kom tillbaka till gården hittade hon en vägpinne som tydligen var jätte intressant som hon bara skulle ha! Hon la sig ner på mage och sträckte sig efter den för att få den. Haha hon är så söt! 

Kvällen spenderade vi hos min mamma och pappa och jag och Elin var i stallet med mamma en stund för att kolla på hästarna. Nog ska det bli hästtjej av denna fröken också! Sådan mor, sådan dotter eller hur? Idag har vi städat lägenheten inför kalaset imorgon, fast ännu ska det nog städas lite här och där innan jag är nöjd. Tänk att hon fyller ett år på tisdag! Känns som det var igår vi kom hem med henne från bb. 

Det är lite om vad vi gjort igår och idag, imorgon är det som sagt dags för ett års kalas! Mer om det i nästa inlägg. Ha en fortsatt trevlig helg!

IMG 20190301 173701

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar