tisdag 5 mars 2019 - 13:08

Elins födelsedag!

Screenshot 20190304 173948 01

Hej! Idag är det ingen vanlig dag! För idag har vi ett födelsedags barn i huset! Elin fyller 1 år idag! När vi vaknade sjöng jag födelsedags sången åt henne, såklart! Dagen började vi med ett tandläkarbesök, och hon var hur duktig som helst. Efter det for vi och handlade lite och sedan och hälsa på mommo till hennes jobb. Det tyckte hon var roligt, hon fick hälsa på mammas jobbar kompisar. 

Ikväll ska vi till Hankmo för hennes fammo fyller också år idag! Tror nog Elin visste att fammo fyller år idag också när hon bestämde sig för att komma till världen denna dag! :) Vilken födelsedags present det blev för henne! Den här tiden ifjol var vi på sjukhuset och krystvärkarna hade börjat sätta igång! Mer om det kommer i del 2 av min fb. 

Så idag är det Elins dag hela dagen! Hennes första födelsedag! Tänk va! Men ha en superfin dag hörni! För det ska vi ha! :)

fredag 22 februari 2019 - 18:58

Kalasdags

IMG 20190221

Hipp hipp hurraa! Igår firade vi min moffa som fyllt hela 85 år. Kan ni tänka er! Kalaset firades hos mommo och moffa, trots att vi varit flunssiga nu hela veckan både jag och Elin, så kunde man ju bara inte missa att åka och hälsa på gamlingarna. Mamma och hennes syster hade bakat mycket gott till kalaset. Det var både sött och salt. Och mamma hade även bakat en fin tårta!

Vi var inte så länge eftersom det började närma sig sovdags för Elin, så vi åkte hem redan vid 15 tiden. När vi kom hem somnade hon genast, och senare på kvällen kom hennes ut. Det får bli ett kort inlägg idag här på bloggen, inte så kul att skriva när huvudet känns som bly och man har snor ända upp till öronen. :') Men trevlig helg på er! 

onsdag 20 februari 2019 - 14:30

Sjukstuga

IMG 20190219 151
Hej på er! Vaknade upp till en snöstorm idag, vilket inte är så roligt... Men jag och Elin har hållit oss inomhus idag på grund av vädret och att hon har lite feber och är lite krasslig och snuvig. Det började med att Matias var sjuk i helgen och nu har vi fått det. Tycks vara en ond cirkel det där, så fort en blir sjuk i familjen så blir nästa! Nå hon har i alla fall orkat leka så det är väl inte så farligt får vi hoppas!

En lite bättre nyhet är kanske att hon har börjat gå!! Äntligen, som jag väntat. Nu är det inte en lugn stund mera, vilket det inte var innan heller haha. Passligt innan sin ett års dag som är nästa månad! På tal om det så påminde Facebook mig om en bild på mig och gravidmagen. 20 februari 2018 skulle hon egentligen varit beräknad men hon bestämde sig för att vara inneboende lite längre! Har planerat att skriva en förlossnings berättelse men vet inte var jag ska börja. Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg något förutom att det gjorde ont, och att jag ropade att jag orkar inte mer, jag vill ha kjeisarsnitt när hon nästan var ute! Men är det ens något ni skulle vara intresserade av att läsa? Lämna gärna en kommentar! :)