7C2E05D3 41AF 4BA3 AE40 8C75A11883AC

Att skriva ner sina drömmar

Skrivet av Emilia Grönholm 09.09.2020 | 0 Kommentarer

Skriver ni ner era drömmar och planer? 

Det har inte jag gjort tidigare men nu känner jag att jag verkligen behöver se mina drömmar och planer på ett fysiskt papper, där jag kan skriva ner det jag vill göra och hur jag ska göra för att nå dit. Jag vill inte skriva ner något som handlar om min fysik då jag ännu inte vet hur mycket eller när jag kommer kuna börja träna igen. Så drömmar om marathon och så vidare måste jag lägga till sidan och ta upp dem igen när jag är i ordentligt skick. 

 

Jag har varit ganska upp och ner gällande framtidsplaner. Det har stått väldigt stilla och jag har hoppat från en sak till den andra. Men nu känner jag verkligen att jag har hittat rätt. Jag har skrivit ner en plan för det kommande året, 2020-2021. Inget spikat i sten och det är sååå mycket som är fortfarande öppet. Det ända jag har spikat är en spännande greij nu under hösten som kommer bli klart till december. Efter december kommer det förhoppningsvis hända saker, jag känner att jag har hittat rätt väg och jag vill verkligen satsa på det här. 

 

Hur roligt är det inte att hitta något som man brinner för? Det har varit många fallgropar på vägen hit men nu äntligen har jag hittat min greij! 

 

8461E13F C79C 41B4 8CFD A51B39A8AD86

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar