7C2E05D3 41AF 4BA3 AE40 8C75A11883AC

Joker HISS eller DISS?

Skrivet av Emilia Grönholm 10.10.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Obehglig men ett måste att se.  Ja det är nog det bästa sättet att beskriva den här filmen. EDEsh0gU4AUTO3P I onsdags gick jag och Victor till Biorex för att se på filmen "Joker". Många har hyllat filmen och rekomenderat den så vi tänkte att vi måste väl gå och se den. Jag hade från första början tänkt att det skulle vara en actionfilm som skulle ha gått lite hand i hand med Batman filmerna men att den skulle reflektera Jokerns sida. Det visade ju sig vara helt fel.

Filmen handlar om Arthur Fleck en man som bor hemma hos sin mamma i Gotham city. Han jobbar om dagarna som clown och hans högsta dröm är att få bli en stand-up komiker. Han har ett okontrollerbart och opassande skratt som gör att världen ser på honom med förakt och det leder sedan till våld och att han tar sig an ett alter ego. 

Joaquin Phoenix som spelar Jokern i filmen måst få en Oscar eller åtminstone bli nominerad för han gjorde sin roll helt galet bra! Rekomenderar verkligen den här filmen, den är verkligen gripande och jag förstå att människor har gått bort från bio salongen för att de har tyckt att den har varit så stark.

Så om ni inte har helgplaner, boka in en biodejt med en vän och kolla på "Joker"!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar