7C2E05D3 41AF 4BA3 AE40 8C75A11883AC

Välkommen!

Skrivet av Emilia Grönholm 26.09.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej på dig och roligt att du har hittat hit! :)

Tänkte att jag kunde börja med en presentation om vem som egentligen är bakom den här bloggen. Jo, Emilia Grönholm heter jag och är 24 år gammal och bor i Finlands soligaste stad, Vasa. Jag bor inne i centrum med min sambo, Victor och världens bästa och sötaste hund, Lucky. Jag studerar på distans till tradenom och jobbar som Account manager på Hogia Ferry systems. 

IMG 6184 Facetune 05 07 2019 19 13 03

 På fritiden spelar jag fotboll i Vasa IFK:s damlag, men på grund av en knä skada jag fick i början av säsongen så var en knäoperation ett måste och nu kör jag rehab ända tills jag får dra på mig fotbollsskorna igen. Förutom att spela fotboll så älskar jag att gå på pass på gymmet så som spinning, body pump och FIT. När jag inte tränar eller jobbar hänger jag gärna med mina vänner och min familj. Jag är envis som bara den och älskar att få vara kreativ. Att fotografera har varit en hobby för mig sedan jag gick i lågstadiet men det har alltid hamnat i bakgrunden eftersom fotbollen, skolan och jobbet har varit prio ett. Nu har jag mera fritid och hinner vara kreativ genom bild och text. 

IMG 6183 Facetune 05 07 2019 19 14 12

 Min tanke för bloggen är att skriva om mode, träning, några recept nu som då men också skriva lite om djupare tankar och känslor. Jag är så glad att jag har fått chansen att börja blogga för Sevendays och galet taggad. Hoppas att du vill börja följa med mig i min vardag!

 Ni hittar mig också på instagram under namnet : emiliagronholm ;)

 

 

Kommentarer

 • Julia 02/10/2019 12:58am (3 år sen)

  Hej! Bra jobbat med nya bloggen!
  Blev här i mitt läsande nyfiken på hur och var man kan studera till tradenom på distans och hur tycker du att det fungerar?
  Grattis till nya bloggen och kämppa på!

  • Emilia Grönholm 03/10/2019 7:26pm (3 år sen)

   Hej, jag har studerar via Novia, är inskriven i skolan på mitt tredje år och försöker ta så mycket kurser jag bara hinner med. Eftersom jag jobbar på heltid är det lite svårt att försöka få ihop både kurser och jobbet men det finns några kurser man kan ta via datorn. Just nu går det väldigt trögt frammåt eftersom jag har så mycket på jobbet att tiden räcker inte riktigt till men förhoppningsvis så ska jag få ihop mina kurser på ett eller annat sätt och tar min examen.
   Tack ska du ha!

Skriv en kommentar