13 saker om mig

måndag 19 februari 2018 - 23:22 | 0 Kommentarer

Ja, jag vet. Jag suger. HUR kan jag göra så här mot er? Inte blogga något vettigt alls, in a minute!

Tja, min hjärna känner sig som min skräppost ser ut, överfull med skit och helt omöjlig att få rätsida på. Jag sitter och väntar på ett mirakel. Jag har börjat tappa ord för de mest simpla saker som tja. Mat. Här om dagen hittade jag inte ordet för "Mat" och försökte säga åt barnen att dom ska äta det där man äter. Logiskt. Mamma höll på att kikna av skratt iaf. Roligt att någon finner min tillfälliga hjärnsläpp underhållande.

 

Men, jag tänkte ge er en lista som jag har gått och fyllt på i min telefon lite nu som då. In case of sådana här situationer. En kan inte påstå att jag inte skulle vara medveten om mina fel och brister. 

 

13 saker om mig som ni kanske inte visste. Eller tja, vissa saker vet ni, men tåls att upprepas. Om inte annat så för utfyllning i detta lama försök att fylla ut bloggen med något, så att inte denna nylanserade blogg får sätta lapp för luckan några veckor in.

 

Here goes nothing!

 

 • Jag blev mamma när jag var 17 år. För 8 år sedan, nästan på dagen faktiskt eftersom dottern fyllde år igår (måndag!) Det är inte många jordsnurr kvar tills vi är två i huset med kopiösa volymer av mens, finnar, ljudnivå långt över vad som anses hälsosamt och dörrar som klamrar sig fast för brinnkära livet i gångjärnen. Ser helt klart fram emot det!

 

 • Jag har bott hemifrån i 10 år nu. Jag överväger att flytta hem tillbaka. Det ser så skönt ut. Maten färdigkokad. Mamma's renbäddade sängar efter en dusch. Mammas mannagrynsgröt, för att inte glömma. Undrar om dom vill ha hem oss...

 

 • Jag är import från Thailand. Utan retursedel, höhö. 1994 kom jag till Finland, jag huttrar ännu.

 

 • Min stora dröm är att köpa & renovera en dubbeldäckare och köra jorden runt. I'm THAT spontanious! Bara några år kvar tills jag faktiskt kan göra det.

 

 • Jag är överanalyserande. Så till den grad att jag analyserar mitt analyserande.

 

 • Jag gillar att åka snöskoter. 

 

 • Favoritmusikerna: Kygo, Sia & Ed Sheeran. Jag gillar Petra Marklund också.

 

 • Jag lyssnar inte på podcasts. Jag är förmodligen också den ända. Jag tycker helt enkelt inte om adet och gör inga vidare försök att ändra på den saken hellre. Vissa saker vill jag bara vara "tjängin mot ströömin" med. Helt fine by me! Jag gillar att läsa. Gammal hederlig läsning.

 

 • En av mina absoluta favoritserier är CSI NY & Sex and the City. Jag har sett så mycket kriminalserier att jag förmodligen skulle kunna lösa ett mord, om jag inte hade en sån extrem fobi för blod. Och döda människor.

Sex and the City har hjälpt mig igenom många WTF-moments och gett mig någon sorts tröst i det faktum att jag inte är den ända som ifrågasätter min livsstil.  Sen ser jag ju på många andra serier också, jag är en riktig serie-hoe och skulle gott kunna bo i soffan och se serier livet ut om jag inte hade barnen. I'm THAT lazy också. 

 

 • Använder aldrig ögonskugga. Gillar dock smink och kollar allt som oftast på sminkvideor på YT.

 

 • Tycker nästan alltid att en semi-bra låt blir super som soundtrack till film eller serie. 

 

 • Jag älskar skruvar och krokar. Hett födelsedagstips. Lyckligaste stunden var när jag köpte 300 skruvar MED gipsplugg. Man kommer långt i livet med skruvar och krokar. 

 

 • Jag vill åka hundspann i fjällen. Och sova i en iglo. Tror jag iaf. Kan hända att jag inte alls vill sova i en iglo när jag väl är där. En fryser ju väldigt lätt.

 

Hurra! Nu visste ni det om mig, så nu kan ni somna gott ikväll! Alla jublar!

Gonatt!

 

Jag 2

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.