Simple Banner LinkedIn Post Header 2

19 Oktober

Skrivet av Emilia Järvenlahti 19.10.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

 

fullsizeoutput 28ba

Jag har då gått och förstört skärmen på min telefon, nej! rättare sagt så är det inte "skärmen" som är sönder/ splittrad utan där in i telefonen har något förstörts och det är en stark grön ljust vid längs högra sidan av telefonen + att efter man stängt av den, kommer den inte på utan den blinkar grönt MEN man kan fortfarande använda den med svart skärm. Idag har jag då fått på den 2 gånger. Nu har jag en serier på viaplay som rullar på där så att den ska hållas på heltiden. Det är alltså 1 år gammal Iphone XS vi snackar om här.

Aja orkar inte stressa över det nu, ska försöka ta mig till någon reparatör butik eller liknande och diskutera om möjligheter. Skulle ärligt inte vara sugen på att köpa helt ny telefon, men inte heller betala en smaskig summa på +500€ som det säääkert kan ligga kring.

Idag var vi med Johanna och kolla på JBK - SJK akatemia matchen vid Tellus hallen. Det var minsann en intressant match att följa! Alla gick heta, domaren, spelarna och inte minst SJK´s tränare.

Efter matchen fick jag traska mig hemåt i REGNET utan paraply eller stövlar, Nu hade det dessutom börjat blåsa så regn dropparna kändes som isnålar då det slog mitt ansikte. Tur att det är varmt o skönt i vagnen i en riktigt maffig o varm vagnpåse.. 

Kände genast när jag steg innanför dörren att härifrån rör jag mig inte ut mera! Bytte om till torra mysiga kläder och satte mig i soffan under filten. Strax därefter vaknade lilla grabben och skulle ha mat.

Kvällens agenda blir mys i soffan kollandes på någon bra film och hamstra i mig en choklad platta. 

 

Kommentarer

 • Petra Lillandt Durosinmi 23/10/2019 1:16am (7 månader sen)

  Hej Emilia,
  Angående telefonskärmen, jag har haft liknande problem och har också en XS. Om din telefon är mindre än 1 år (jag vet du skrev 1 år, men kanske du har några dagar kvar innan du når året), så bör Apple fixa det gratis så länge som telefonen inte har varit i vatten. Apple bytte skärmen på min telefon, vilket hjälpte. Du bör kunna sända in telefonen till Apple om du inte kan gå till en Apple Store. Hoppas det ordnar sig! 😊
  /Petra

  • Emilia Järvenlahti 24/10/2019 10:20pm (7 månader sen)

   Ooh! påsant! Jag måste kolla upp detdär, är faktist inte helt säker när jag köpte den. Hoppas jag kunde ha samma tur som du! Tusen tack för tipset! :)

Skriv en kommentar