Simple Banner LinkedIn Post Header 2

Vädret

Skrivet av Emilia Järvenlahti 10.01.2020 | 0 Kommentarer

fullsizeoutput 337b

Igår var vi på en lång vagn promenad runtom i Jakobstad. Det var verkligen så härligt krispigt väder, även om det blåste kallt. Känns dock inte alls som Januari. Det brukar ju annars vara så pass mycket snö nu som inte smälter bort i första hand, men nu har vi en dag snö, andra dagen regn, tredje dagen långt över plus grader? Helt sjukt.

Här hemma har det stått ganska stilla med inredning och anskaffning av nya möbler pga genast efter flytt hamnade vi på barnjour, sedan kom julen o nyår och jag tycker tiden bara runnit iväg. Dock har jag försökt slippa till Ikea här i flera veckors tid men alltid kommer något i vägen och jag vägrar betala 89€ i leverans då allt det jag skall ha ryms i bilen ändå? men ändå för stort för leverans till posten. 

aja, blir troligen en resa dit under Januari. Vi lever fortfarande runt pafflådor mest såna som skall ner till källaren, men inte hittat sig dit än. Sakta men säkert blir det väll bra! Nu skall jag ut med hunden och sedan börja söka oss till butiken och handla inför helgen tänkte jag.

 fullsizeoutput 337c

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar