Afterwork

onsdag 23 maj 2018 - 17:19 | 0 Kommentarer

Hello! Som jag njuter av att få ha två lediga dagar i sträck. Som en helg mitt i veckan!

Igår styrde vi som sagt upp en afterwork med kollegorna och detta var min look för kvällen:

aw2aw1aw

De senaste veckorna har jag suktat efter en jeansklänning så gissa om jag blev nöjd när jag hittade denna inne på KappAhl igår. När jag provade den tänkte jag bara; "yep, this is the one". Den faller verkligen så himla fint på kroppen och den ljusblåa färgen får mina ögon att ploppa fram. För att inte tala om hur bra den matchar med skorna! Minns inte när jag senast skulle ha fått så många komplimanger för min outfit som jag fick igår. Helt amazing.

isaemiliamari

Kvällen började med middag med Isa, Emilia och Mari och senare började det droppa in mer och mer folk. Till slut blev vi ett stort gäng och vi hade så jäkla kul. Jag har verkligen, med handen på hjärtat, världens bästa och roligaste kollegor. 

När Strampen stängde drog vi iväg till dansgolvet på Ollis. Jag avslutade kvällen relativt tidigt men tog ändå en lång sovmorgon idag. En otroligt välförtjänt sovmorgon, för att förtydliga.

Idag har jag försökt hålla mig inomhus eftersom jag antingen är otroligt förkyld eller reagerar på pollen. Jag vet inte. Jag har aldrig förut reagerat på pollen men detta känns inte som en vanlig förkylning. Så skumt. Jag gick ändå ut på en promenad med hunden och vet ni vad som hände då? En fågel sket på mig!!! Haha, jag tar det som ett tecken på att jag inte ska gå ut mera idag. :D

Ikväll ska jag börja plöja igenom säsong två av 13 Reasons Why! Jag har redan sett första avsnittet av säsongen och märkte genast att jag kommer bli lika fast i denna som i första säsongen. Världens bästa serie.

Ha en fin onsdagkväll, kompisar. <3

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar