Dags att lära sig mer om attraktionslagen

tisdag 13 februari 2018 - 21:30 | 0 Kommentarer

Många av er är säkert bekanta med attraktionslagen, eller har åtminstone hört talas om den. Right? Om inte, så beskrivs den i stora drag som en kraft som gör att man får det man tänker på och attraherar det man önskar. Positive mind = positive life. Attraktionslagen sätt att fungera går självfallet mycket djupare än så, och jag tror att det tar flera år att lära sig hantera den till hundra procent, om man ens någonsin lär sig det.

Jag har testat attraktionslagen. Inte i några stora omfattningar, men några små önskningar har slått in med hjälp av mina tankar. Otroligt intressant men samtidigt är det lite, lite läskigt.

thesecret

Nå väl, anledningen till att jag ville skriva detta inlägg är att jag har bestämt mig för att börja läsa boken The Secret som handlar om attraktionslagen och hur man ska använda den till sin egen vinning. Jag har ägt denna bok redan i flera år men aldrig haft tålamod nog att sitta och plugga den, men nu börjar jag känna mig redo för det. Och jag vill lära mig ALLT. Därför behöver jag tips på hur jag ska lära mig på bästa sätt. Det finns helt säkert mycket att läsa utöver denna bok, kanske dokumentärer att se på också? Om du som läser redan kan mycket om detta, hur har du lärt dig?

Så, hit med dina bästa tips på var jag kan lära mig mera om attraktionslagen!! 

Jag kommer att återkomma med en rapport om någon månad då jag har lärt mig mer om attraktionslagen och hur den funkar.

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar