Visa alla inlägg skrivna april 2018

måndag 2 april 2018 - 20:29

En underbar påskhelg

Vips så var en lugn och skön påskhelg förbi!

jagag

Långfredagen bestod av 18-årskalas och sedan bakade jag dessa godingar (klick!) så jag skulle ha något gott att äta framför Let's Dance. Har de senaste åren haft lite svårt för olika underhållningsprogram men nu har jag kommit fram till detta; tammetusan vad jag älskar Let's Dance. Det känns som att jag får ta del av deltagarnas energi genom rutan och jag både skrattar och gråter om vartannat. Känner ej riktigt igen mig själv.

Lördagen var påskhelgens bästa dag. Jag började dagen med att steka bananplättar till frukost och apropå det måste vi bara diskutera en sak: Jag har alltid tyckt att bananplättar har varit skitäckliga. Jag minns när det var en riktig inne-grej att äta bananplättar och lägga ut det det på Instagram. Personligen förstod jag inte riktigt hajpen kring de fula och äckliga plättarna men nu hörni, nu har jag hittat ett recept på dem som verkligen faller mig i smaken.

Det var nämligen äggen som var de stora bovarna i bananplätts-dramat. Tar man bort äggen och ersätter dem med en deciliter mjölk och två deciliter havregryn och därefter steker smeten i kokosolja får man världens godaste och finaste plättar. Nu vet ni.

I varje fall, efter frukosten kom några gäng med söta påskhäxor förbi och ville ha godis och sedan hann jag bara göra mig i ordning innan Jeremias och jag for till stan och mötte upp mina föräldrar, Walter och Madde. Stand up-show på Ritz med Björn Gustafsson, Nisse Hallberg och Janne Grönroos stod på schemat och det var så jäkla roligt. Showen får 10 av 10 poäng! Kan inte finnas något att klaga på när man skrattar tills man knappt kan andas, haha.

rosso

Efter stand up:en åt vi middag på Rosso. Mysigt. <3 Jeremias och jag skippade påskaftonsutgången detta år och slocknade framför varsin serie vid midnatt, helt godkänt det också.

paskfikapaskfika1paskfika2

Igår, söndag, var det dags för påskfika hos mamma och pappa och mamma hade gjort det så där gott och fint som bara hon kan. Det börjar dock komma fram mer och mer med åren att jag har ärvt denna fixar-gen. ;) 

Dagen avslutades med en lång stund i bastun med ansiktsmask på huden och nyaste poddavsnittet av Wahlgren och Wistam i öronen. Skrattade högt som vanligt. 

Idag har det inte hänt mycket här i Eriksson-Söder's residence. Vi vaknade alldeles för sent och valde att hämta take-away till middag. Men det är okej, det är ändå en röd dag idag, hehe. Ikväll blir det bastu igen, har märkt att några turer i bastun per vecka gör underverk för min hy. 

Hoppas ni också har haft en bra helg!