Fem saker jag är tacksam över idag

onsdag 14 februari 2018 - 11:00 | 0 Kommentarer

Att jag har växt upp i en familj där kärleken till varandra har varit viktigare än allt annat i livet. Mina föräldrar har verkligen gjort allt för min bror och mig och ställt upp gång på gång. Jag hoppas att jag en dag kan ge tillbaka för allt de har gjort. Tack för att ni har lärt mig vad riktig kärlek är. 

Att jag har vänner både att skratta och att gråta med. Jag skrattar oftast men det är otroligt viktigt att ha någon utomstående att prata med de gånger då saker känns jobbiga. Guldvärt.

Att jag redan som tjugoåring har fått uppleva en gränslös, äkta kärlek. Tack världens bästa Jeremias för att du lyssnar på mig, respekterar mig och får mig att känna mig som den vackraste människan i världen. Jeremias är den enda personen på planeten som har fått mig att känna mig finare utan smink än med. DET, mina vänner, är kärlek för en person som inte ens har kunnat åka till närbutiken utan foundation och mascara.

Att jag har makten över mitt eget liv. Mår du dåligt i en kompisrelation? Bryt med personen. Är du olycklig över var du befinner dig just nu? Flytta bort. Sist och slutligen är det bara vi som kan påverka vårt liv till det bättre och vi ska aldrig, aldrig låta någon påverka det till det sämre. 

Att jag är trygg i mig själv, mycket tack vare de ovannämnda sakerna. Tänk vilken fin sak det är att vara självständig och trygg i sig själv men ändå våga ge sitt hjärta åt en annan person. Jag ska aldrig ta för givet det faktum att jag kan och vågar älska. 

I mitt liv har kärleken alltid funnits och därför anser jag att Alla hjärtans dag är en viktig dag att uppmärksamma och ge lite extra kärlek till sina nära och kära.

Jag önskar er alla en fin Alla hjärtans dag/vändag, och kom ihåg att kärleken övervinner allt. <3

hearts

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar