Helgens planer

fredag 12 oktober 2018 - 10:54 | 0 Kommentarer

God förmiddag! Idag är det fredag och jag sitter för tillfället och häller i mig andra kaffekoppen för dagen. Jag har verkligen ett litet koffeinberoende som jag så gärna skulle vilja komma ur. Tyvärr är att dricka flera kaffekoppar per morgon det bästa jag vet, eftersom: 1) Min hjärna funkar inte förrän jag har fått i mig kaffe. 2) Jag vaknar alltid med brutala påsar och ringar under ögonen och kaffe hjälper då till att få hela mitt ansikte att se piggare ut. Jag måste alltid dricka kaffe före eller under tiden jag sminkar mig. 3) Det är så gott och mysigt med en varm kaffekopp på kalla morgnar.

Nåja, det om det. En rolig helg väntar och jag tänkte dela med mig av mina planer.

Fredag: 
Nu ska jag gå ut på en promenad med Framgångspoddens avsnitt med Isabella Löwengrip i hörlurarna. Efter det ska jag duscha och fixa mig i ordning innan jag sticker in till stan med mamma på några ärenden. Ikväll blir det jobb för hela slanten, och efter jobbet får jag äntligen träffa Jeremias som har varit och jobbat i Sverige hela veckan. Så roligt. <3

43743557 287223325334653 4533211790493876224 n

Lördag:
Under dagen har jag inga spektakulära planer. Jag tänker att jag ska försöka sova ut länge, städa och fixa en god lunch. På kvällen däremot, då väntar en stor fest! Jeremias mamma och syster fyller år på exakt samma dag, och i år ska de ha en gemensam 50- och 25-årsfest. Yey!!! Älskar fest.

Söndag: 
Inga planer än så länge, vi får helt enkelt se vad söndagen bjuder på.

Ha en bra helg!

Förresten, kom ihåg att ni idag kan stöda cancervården genom att köpa Vasabladets rosa tröja inne i Espen i Vasa. 
#ärdumed #jagärmed
<3

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar