Jag har kapat av håret!

onsdag 31 oktober 2018 - 18:23 | 0 Kommentarer

Hej! 

Än en gång har tiden rusat iväg. Jag är inne i en så orutinerad period just nu att det nästan är pinsamt. 

En hel del har ändå hänt under den senare delen av oktober. Jag har spenderat några dagar i Stockholm med Jeremias där vi endast råchillade. En dag umgicks jag med Sara-Li och då gick vi på bio och såg den omtalade filmen A star is born. Vi bokade en VIP-salong så vi fick ligga i stora fåtöljer och se på filmen. Lyxigt. Min åsikt om filmen då? Bra, men inte bra. Hade skyhöga förväntningar och tyvärr levde inte filmen upp till dem. Men om man bortser från det så är det absolut en sevärd film med ett starkt budskap och otroligt vacker musik. 

Jag har också jobbat och hunnit bli väldigt förkyld. Jag har till och med haft feber vilket händer mig väldigt sällan. Förkylningen sitter fortfarande i och jag vaknar flera gånger per natt av halsont/huvudvärk/täppt näsa. Nu har jag köpt zink-tabletter mot förkylning så vi ska hoppas att det hjälper för jag börjar bli så trött det här.

Sist men inte minst; jag har klippt håret! En dag fick jag nog av mitt slitna hår som bara hängde och inte såg ut som någon frisyr alls. Jag bokade frisörtid och väl där kapade vi flera centimeter. Minst tio. Samtidigt slingade vi det likadant som vanligt (ljusa babylights) och det blev så jäkla snyggt. 

45201160 2074700442594498 3964037128085569536 n

Tadaaa. Det är så sjuk känsla när jag borstar håret och det tar slut så himla snabbt. Men samtidigt är det så otroligt skönt att ha kort hår och det känns både kvinnligt och trendigt. Älskar det. Min frisör är Julia på Artistica och jag blir lika nöjd varje gång jag är hos henne.

Nu ska jag tvätta bort sminket och smörja in ansiktet med ett nytt serum jag köpte idag. Jag har köpt och testat ganska mycket ny hudvård på sistone som jag ska tipsa er om i ett annat inlägg, för det är viktigt att ta hand om sin hy. Sedan ska mamma och jag kolla ikapp Wahlgrens Värld. Imorgon kommer Jeremias äntligen hem från sin arbetsresa och då är det också hans födelsedag. Det kommer bli så roligt. <3

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar