Mina favorit-inredningsdetaljer

söndag 11 februari 2018 - 19:30 | 0 Kommentarer

tavlatavla1byratavla2

Igår gick jag in till Blossom i Jakobstad och hittade världens finaste lilla bokstavstavla. Jag har velat ha en väldigt länge, men alla jag har sett på har antingen varit enligt mitt tycke för stora eller för dyra. Denna är inte större än 25x25 cm och var relativt förmånlig. Jag är så nöjd! Delen man fäster bokstäverna på är av tyg, verkligen snyggt.

Min plan är att hänga upp den på väggen men jag vet inte riktigt var ännu. Tamburen, vardagsrummet, köket? Tills vidare får den luta mot väggen på min kära byrå som jag älskar så mycket. Eller jag kanske inte älskar själva byrån, det är en Malm-byrå från Ikea som jag har haft i mitt flickrum, men jag älskar de fina inredningsdetaljerna jag har på den. För att inte tala om världstavlan som kompletterar byrån så fint. 

Kottlampan har jag fått som present av mina föräldrar efter att ha drömt om en länge. Jag har dock inte riktigt kommit underfund med om "kotten" ska vara den vägen jag har den eller nedåtvänd. I ett inredningsprogram som jag såg på var den nedåtvänd, men jag tycker absolut att den är snyggare så som jag har den. Vet någon hur den ska vara på riktigt? :D

Ljusstaken och vasen fick jag i studentgåva och jag beundrar dem varje dag, så fina är dom. Paris-"böckerna" är egentligen förvaringslådor. Hur smart är inte det? Funktionella OCH snygga! 

Vill ni läsa fler inlägg om inredning? Let me know!

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar